Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra ştie ce trebuie schimbat în jocul atacanţilor României

EXCLUSIV | Contra ştie ce trebuie schimbat în jocul atacanţilor României

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra este îngrijorat de evoluţiile atacanţilor de la echipa naţională a României, dar ştie ce ar trebui schimbat în jocul lui Andone şi al lui Alibec.

Cosmin Contra a vorbit despre atacantul de la care toată lumea aşteptă golurile victoriilor în viitoarea campanie de calificare la Euro, Florin Andone. Antrenorul României consideră că Andone este un luptător doar că pentru moment nu este adaptat jocului naţionalei.

”Florin Andone, din păcate, el munceşte foarte mult, doreşte, dar nu citeşte de foarte multe ori necesităţile naţionalei, în momentele cheie. Cade foarte mult la margine, după ce cade nu mai avem atacant în faţa porţii, când avem centrari din lateral nu atacă prima bară sau nu face mişcare că ar ataca prima bară şi să meargă pe cea de-a doua.

Este un atacant de forţă, se bate cu adversari, se luptă, dă coate, dar deocamdată nu s-a adaptat jocului naţionalei. Şi bineînţels că un gol în 17-18 meciuri este puţin”, a declarat selecţionerul României la Telekom sport.

Atrenorul echipei naţionale a României a vorbit şi despre omul momentului din Liga 1, Denis Alibec. 

”Alibec are aceeaşi problemă, stă foarte departe de poartă. Alibec este o problemă. Nu a dat niciun gol în campionat, vine şi după o accidentare. Şi noi suntem preocupaţi de forma lui Alibec şi de atitdine. Este un jucător care are un talent enorm, dar doar cu talentul nu poţi să joci”,  a mai spus selecţionerul României. 

Afla mai multe despre: contraechipa nationalanationala romanieiandonealibec,  

viewscnt
Articole similare