Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra a explicat secretul lui Budescu: "Se vede asta în jocul lui"

EXCLUSIV | Cosmin Contra a explicat secretul lui Budescu: "Se vede asta în jocul lui"

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra rămâne neînvins pe banca naţionalei României. După victoria cu Kazahstan şi remiza din Danemarca, de luna trecută, tricolorii au învins reprezentativa Turciei, scor 2-0, într-o partidă disputată la Cluj.

"Ceea ce încerc eu să schimb la echipa naţională, cu acest joc mai ofensiv, cu presingul agresiv, înseamnă că încercăm să avem o identitate. Echipa naţională este pe un drum bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. E clar, în meciurile de pregătire suntem o echipă greu de învins, dar nu m-a interesat rezultatul. Am văzut unele chestii care îmi dau încredere pentru viitor.

Budescu se implică mult în joc, îşi caută loc în spatele fundaşilor adverşi, iar eu i-am dat libertate, pentru că este un jucător inteligent. Este un jucător creativ, îşi face faze foarte bune, iar această atitudine pe care a arătat-o în ultima perioadă, atât la echipa naţională, cât şi la echipa de club, l-a făcut să crească în joc şi să demonstreze cu adevărat ceea ce poate" , a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniacosmin contraechipa nationalabudescuromaniaturcia 

viewscnt
Articole similare