Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a comentat Piţurcă înfrângerea cu Olanda: "Contra a greşit strategia. Eu aş fi făcut altfel"

EXCLUSIV | Cum a comentat Piţurcă înfrângerea cu Olanda: "Contra a greşit strategia. Eu aş fi făcut altfel"

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut amicalul cu Olanda, scor 0-3, chiar pe Arena Naţională. În ultimul meci direct dintre cele două, în octombrie 2012, tot la Bucureşti, batavii s-au impus cu 4-1. Pe atunci, cu Victor Piţurcă selecţioner, tricolorii au dat peste jucători precum van der Vaart, van Persie sau de Jong.

"Coşmarul meu la echipa naţională, eu am dat peste echipa aia cu balauri cu şapte capete, cu nouă capete. În meciul de aseară, a fost o echipă cu nişte balauri mai mici. Nici nu se pune problema că acum n-ar fi o echipă bună. Olanda nu a fost inspirată pe banca tehnică, n-a luat cele mai bune decizii. Echipa României n-a mai avut aceeaşi concentrare, n-a mai avut aceeaşi determinare ca-n meciul cu Turcia.

În acea partidă, jucătorii noştri au făcut cea mai bună partidă cu Contra pe bancă. Cred că el a greşit puţin strategia. Eu aş fi băgat cu Olanda jucătorii cei mai valoroşi, cei mai în formă, nu în meciul cu Turcia, aşa cum a făcut el. Din păcate, la echipa naţională, când ai două meciuri nu poţi să te bucuri de o victorie, pentru că imediat vine o altă partidă" , a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piturcaolandaturciaechipa nationalaromaniaamical 

viewscnt
Articole similare