Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a ratat Dinamo transferul unuia dintre puţinii stranieri români care evoluează constant într-un campionat puternic

EXCLUSIV | Cum a ratat Dinamo transferul unuia dintre puţinii stranieri români care evoluează constant într-un campionat puternic

Dinamo București

Comentarii

Mihai Răduţ (27 ani) a dezvăluit într-un interviu acordat Telekom Sport că a fost ofertat de Dinamo în perioada în care antrenor era Mircea Rednic, însă mutarea nu s-a concretizat din două motive complementare: Dinamo se afla în insolvenţă, iar Răduţ se afla sub contract cu o altă echipă.

Privind înapoi, Răduţ spune că ar fi semnat cu Dinamo dacă ar fi fost liber de contract, în ciuda celor trei sezoane petrecute la FCSB. În prezent, mijlocaşul evoluează constant la Lech Poznan, ocupanta locului 2 în campionatul Poloniei. 

"Au fost multe discuţii, am fost aproape de Dinamo în vara lui 2015. Am vorbit cu Rednic, m-a întrebat dacă mi-aş dori să vin şi în ce condiţii. Eu mai aveam un an de contract cu Pandurii, însă ei nu puteau să transfere, erau în insolvenţă. Am ales să continui cu Pandurii.

Apoi au mai fost doar declaraţii la TV, cei de acolo spuneau mereu că mă doresc, însă singura ofertă concretă a fost din partea lui Rednic. Cred că aş fi ales Dinamo dacă eram liber de contract. Nu m-aş fi temut de reacţia suporterilor" - a spus Mihai Răduţ la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mihai raduttransferdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare