Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Deac le dă replica adversarilor: ”De ce nu ne-au bătut în meciurile directe?”

EXCLUSIV | Deac le dă replica adversarilor: ”De ce nu ne-au bătut în meciurile directe?”

Superliga

Comentarii

Ciprian Deac nu este mulţumit de atitudinea adversarilor din Liga 1, care îi acuză că ar fi pe prima poziţii datorită arbitrilor. Acesta este de părere că astfel de discuţii iau din meritele jucătorilor, care au luptat pe teren pentru puncte.

”Eu zic că nici un arbitru nu ne-a ajutat cu intenţie. Se pot face greşeli. Eu de când mă ştiu nu am comentat niciodată arbitrajul şi n-o să comentez, sunt şi ei oameni. Pot greşi împotriva noastră, pot să ne avantajeze, nu stiu. Şi arbitrii fac parte din joc. Şi ei pot greşi, la fel cum putem şi noi greşi pe teren.

Eu nu cred că echipa CFR-ului e pe primiul loc datorită arbitrajului. Ar trebui să vedem puţin şi realitatea. S-a vorbit foarte mult în presă că suntem acolo sus datorită avantajelor create de arbitrii.

Atunci de ce nu ne-au învins majoritatea echipelor cu care ne batem la titlu dacă au fost mai bune decât noi, nu? E puţin trist pentru că ne ia din munca noastră, a jucătorilor, şi nu e corect”, a concluzionat Ciprian Deac la Sport Report.

Afla mai multe despre: deaccfrliga 1penalty-uri cfr,  

viewscnt
Articole similare