Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizia luată de Doroftei, după ce a vrut să plece din România: ”Am participat la licitaţie şi am câştigat”

EXCLUSIV | Decizia luată de Doroftei, după ce a vrut să plece din România: ”Am participat la licitaţie şi am câştigat”

Diverse

Comentarii

În urmă cu mai bine de o lună şi jumătate, fostul mare pugilist Leonard Doroftei ameninţa că vrea să plece defintiv din Romania după ce reprezentanţii Primăriei din Ploieşti l-au forţat să părăsească spaţiul în care se află pub-ul ce-i poartă numele din cauza faptului că locaţia cu pricina ar fi nesigură la un posibil seism.

În cele din urmă însă, ''Moşul'' a revenit la sentimente mai bune şi chiar a reuşit să găsească o soluţie.  Va muta pub-ul la stadionul din Ploieşti. "Am participat la o licitaţie pe care am câştigat-o. Aşa că voi deschide o afacere chiar la stadion. Se va numi tot Doroftei Pub. Îi astept pe toţi suporterii să-mi treacă pragul, dar şi pe jucătorii de la Petrolul să bea o cafea la mine. Îi asigur pe toţi că doar la mine vor putea comanda mâncarea campionilor", a explicat Doroftei pentru site-ul telekomsport.ro. 

”Moşul” va scoate din buzunare aproape 50.000 de euro în vederea amenăjarii noului spaţiu. "Chiar dacă din punct de vedere al spaţiului noua locaţie nu este atât de mare ca precedenta, voi face tot posibilul să arate foarte bine, iar oamenii să vină cu plăcere la mine", a mai spus Doroftei pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: dorofteiploiestipub,  

viewscnt
Articole similare