Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţii tăioase făcute de William De Amorim despre Nicolae Dică: ”Şumudică a fost diferit”

EXCLUSIV | Declaraţii tăioase făcute de William De Amorim despre Nicolae Dică: ”Şumudică a fost diferit”

Superliga

Comentarii

William De Amorim spune că relaţia rece pe care a avut-o cu Nicolae Dică i-a afectat şi forma sportivă. Mijlocaşul brazilian s-a transferat la Kayserispor în această iarnă, deoarece, spune el, Şumudică a reuşit să scoate ce este mai bun din el.

William De Amorim a plecat de la FCSB după numai un an şi jumătate de la transferul de la Astra. În ultima perioadă, mijlocaşul de 26 de ani a fost ignorat constant în momentul în care a fost alcătuit primul ”11”. Mai mult, a fost trimis să joace câteva meciuri la echipa secundă. De Amorim spune că n-a primit încrederea pe care i-a acordat-o Marius Şumudică şi asta i-a afectat forma sportivă. În plus, s-a simţit nerespectat.

Şumudică te-a susţinut mereu. Ai avut aceeaşi susţinere şi din partea lui Dică?
Da, cu Şumi a fost diferit. Cu Şumi am jucat la cel mai bun nivel al meu. Am şi câştigat. M-a şi ajutat ca persoană, nu doar, aşa, pe teren. Şi în afară... Vorbea cu mine şi asta pentru mine contează mult. Să am o persoană care vorbeşte cu mine îmi dă încredere, aşa a fost cu mine.

Cu Dică n-a fost la fel?
Nu, n-am avut o relaţie. N-am avut nici... Nu ştiu cum să spun. N-am vorbit cu el, n-am avut o relaţie OK.

Mereu erai trimis la echipa a doua...
Da, şi lucrul ăsta m-a afectat foarte mult. Am şi vorbit cu Ricki (n.r. Boldrin). Eu am stat în România 7 ani şi jumătate şi, pentru mine, cred eu că am realizat un lucru OK. Mna, poate unele persoane cred că n-am făcut nimic în România, dar pentru mine am realizat. Am luat campionatul, Cupa, Supercupa, am jucat în grupele Europa League, pentru mine este o performanţă. Când am fost trimis la echipa a doua, m-am simţit că n-am fost un pic respectat. Şi asta m-a afectat foarte mult. Meritam şi eu, cred, un pic de respect. Dar aşa a fost, trebuia să fac programul clubului, am fost, am jucat, dar asta e.

Afla mai multe despre: kayserispornicolae dicawilliam de amorimfcsb 

viewscnt
Articole similare