Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii incendiare despre scandalul din echipa de Cupa Davis a României

EXCLUSIV | Detalii incendiare despre scandalul din echipa de Cupa Davis a României

Tenis

Comentarii

Echipa României se pregăteşte de un nou meci în Cupa Davis, însă lucrurile nu sunt deloc liniştite în cadrul lotului. Chiar înaintea partidei din weekend, cu Israel, surse din cadrul Federaţiei Române de Tenis ne-au dezvăluit noi detalii despre scandalul din cadrul echipei României.

Echipa telekomsport.ro a aflat noi informaţii despre conflictul din cadrul echipei de Cupa Davis a României. Sursele noastre ne-au dezvăluit ce i-a făcut pe Florin Mergea şi pe Marius Copil să refuze convocarea pentru partidele cu Austria sau chiar cu Israel.

Florin Mergea a fost deranjat de faptul că Andrei Pavel i-a interzis soţiei sale să mai vină în cantonamentul echipei. Cum Daiana Mergea este şi impresarul lui Florin Mergea, prezenţa ei era asigurată la fiecare antrenament al tenismenilor. Însă, Andrei Pavel n-a vrut s-o mai vadă pe Daiana în preajma jucătorilor, cât timp aceştia sunt în programul echipei de Cupa Davis.

În schimb, supărarea lui Marius Copil e de ordin financiar. Tenismenul de pe locul 78 ATP a refuzat convocarea pentru partida cu Israel din cauza unei datorii pe care o are Federaţia Română de Tenis către el. 

În perioada 27-29 octombrie, în Israel, România va fi reprezentantă în Cupa Davis de Dragoş Dima (464 ATP), Nicolae Frunză (588 ATP), Vasile Antonescu (649 ATP) şi Bogdan Borza.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Scandal uriaş în tenisul românesc. Mergea, Pavel şi Copil sunt cei vizaţi

Afla mai multe despre: teniscupa davisandrei pavelhoria tecauflorin mergearomania,  

viewscnt
Articole similare