Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Drăgulescu se declară învins: "Asta m-a deranjat cel mai mult!" E convins că putea aduce o medalie României

EXCLUSIV | Drăgulescu se declară învins: "Asta m-a deranjat cel mai mult!" E convins că putea aduce o medalie României

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu a acceptat în cele din urmă că nu va putea participa la Campionatul European de gimnastică de la Glasgow, după ce INMS a refuzat să-i ofere viza medicală necesară pentru a lua parte la o competiţie de acest nivel.

Telekom Sport a prezentat, ieri, punctul de vedere al directorului INMS, Răzvan Buşneag, care a explicat clar de ce instituţia condusă de el este obligată să urmeze reglementările Societăţii Europene de Cardiologie.

Marian Drăgulescu spune că informaţia i-a parvenit şi lui şi că acum se va concentra pe alte obiective. Totuşi, "Marocanul" rămâne cu regretul că nu a putut aduce o nouă medalie României, deşi forma sportivă i-ar fi permis acest lucru.

"Am primit şi eu această informaţie (n.r. că nu poate primi viza INMS). Asta e, m-am resemnat. O să mă concentrez pe al doilea obiectiv major al meu pentru acest an. Singurul lucru care m-a deranjat din acest punct de vedere a fost faptul că cei de la INMS nu au dorit să aibă o întâlnire şi cu acei medici care au avut grijă de mine.



Sunt dezamăgit pentru că mă simt foarte bine, pregătirea a decurs extraordinar şi m-aş fi văzut participând la acest campionat european şi, de ce nu, urcând pe podium, la sărituri
", a declarat Drăgulescu pentru Telekom Sport.

Andreea Răducan: "Marian rămâne alături de lotul nostru!"

Preşedintele FRG, Andreea Răducan, a ţinut să clarifice situaţia lui Marian Drăgulescu şi a explicat că acesta nu a fost exclus în niciun moment din lotul naţional de gimnastică, ci doar că acesta nu are permisiunea să participe la Campionatul European, neavând viza INMS

"Marian este în lot! Eu am fost, recunosc, destul de necăjită pe faptul că s-a spus că a fost exclus din lot. Sub nicio formă! Marian a fost în lot din momentul în care s-a înscris. Într-adevăr el nu are aviz de concurs pentru această deplasare la CE, dar el rămâne alături de lotul nostru. se pregăteşte cu antrenorul Ştefan Gall în perioada în care sportivii vor fi plecaţi pentru competiţiile care vor urma. Am primit, de asemenea, planul de pregătire asumat de Institutul Naţional de Medicină Sportivă care ne cere o revenire gradată sub supraveghere medicală în sala de antrenament", a declarat Andreea Răducan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dragulescugimnastica 

viewscnt
Articole similare