Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Eric de Oliveira se întoarce în România I "Trebuie să fac asta pentru că vreau să ajung pe primul loc!"

EXCLUSIV Eric de Oliveira se întoarce în România I "Trebuie să fac asta pentru că vreau să ajung pe primul loc!"
Comentarii

Eric de Oliveira a semnat pentru următoarele 6 luni în Qatar, cu Al-Markhiya Sports Club, echipă de la care va încasa 25.000 de euro lunar, dar înainte de a pleca din România a făcut o primisiune.

Cu 56 de goluri marcate în Liga 1, Eric vrea să revină în România după cele şase luni pe care le va petrece în Qatar cu o singură misiune: să-l depăşească pe Wesley Lopes în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria primei divizii de la noi, cu 64 de reuşite.

"Mă voi întoarce! Trebuie să mai înscriu 9 goluri ca să ajung pe primul loc şi să-l depăşesc pe Wesley! Acum, în Liga 1 a rămas Golubovici, care e şi el acolo, în primele trei locuri, şi s-ar putea să aibă un mare avantaj. O să mă întorc în România şi o să mă bat pentru primul loc în clasamentul ăsta. Până la 50 de ani o să tot am timp să-l depăşesc pe Wesley! 

Acum, eu am 32 de ani şi poate mai târziu nu voi mai primi o ofertă bună din punct de vedere financiar. Nu o să mai am şansa asta şi trebuie să profit acum! Pentru că familia mea e importantă şi trebuie să mă gândesc mai mult şi la cei de acasă. Când am venit la Viitorul am renunţat la o parte din bani, am vrut să mă pregătesc şi să fiu bine din punct de vedere fizic. Mi-am dorit din suflet să câştig şi eu un campionat în România, dar oferta asta m-a făcut să plec...", a declarat Eric pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eric de oliveiraromaniawesleypromisiuneexclusivtelekom sportqatar 

viewscnt
Articole similare