Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB se va despărţi în iarnă de mai mulţi jucători: "Am deja o listă!" Cine ar putea pleca

EXCLUSIV | FCSB se va despărţi în iarnă de mai mulţi jucători: "Am deja o listă!" Cine ar putea pleca

Superliga

Comentarii

Mai mulţi jucători se vor despărţi de FCSB în această iarnă. Unii vor fi împrumutaţi, alţii vor fi lăsaţi liberi de contract şi cei care vor avea oferte foarte tentante vor fi lăsaţi să plece. Anamaria Prodan spune că lista va fi definitivată în următoarele trei săptămâni.

În vară, FCSB a fost din nou foarte activă pe piaţa transferurilor. Însă nu toţi jucătorii au confirmat. Cei care nu s-au ridicat la aşteptările conducerii vicecampioanei vor pleca în fereastra de transferuri din iarnă. Fie sub formă de împrumut, fie le vor fi reziliate contractele. O altă categorie de jucători care vor pleca în iarnă de la FCSB este cea a tinerilor care nu prea au prins minute. Aceştia vor fi cedaţi sub formă de împrumut.

Am putea asista, de asemenea şi la plecări pe bani. Mai mulţi jucători din lotul lui Nicolae Dică au fost urmăriţi de cluburi din străinătate, însă patronul FCSB-ului ar fi dispus să se despartă doar de unul dintre Alibec şi Gnohere. Francezul ar avea cele mai mari şanse, datorită formei excelente în care se află:

”Am o listă de jucători şi de la FCSB, o listă de jucători pe care patronul se gândeşte să-i lase să joace (n.r. să joace la alte echipe), să nu stea pe banca de rezerve. Şi, probabil, în următoarele două-trei săptămâni îi vom şti exact pe cei pe care Gigi Becali îi va lăsa să plece ori împrumut, ori definitiv”, a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. Agentul de jucători a evitat însă să dea nume.

Ce jucători ar putea pleca în iarnă de la FCSB:

  • Andrei Vlad, portar, 18 ani (ar putea fi împrumut)
  • Artur Jorge, fundaş, 23 de ani (va reveni la clubul de la care este împrumutat, Sporting Braga)
  • Dan Popescu, fundaş, 29 de ani (ar putea fi lăsat liber de contract)
  • Vlad Achim, mijlocaş, 28 de ani (ar putea fi împrumutat sau lăsat liber de contract)
  • Daniel Benzar, mijlocaş, 19 ani (ar putea fi împrumutat)
  • Paul Szecui, mijlocaş, 17 ani (ar putea fi împrumutat)
  • William De Amorim, mijlocaş, 25 de ani (şefii vor încerca să-l vândă. Cel mai probabil, va fi luat de Şumudică la Kayerispor)
  • Cătălin Golofca, mijocaş, 27 de ani (probabil că va fi împrumutat)

Afla mai multe despre: liga 1anamaria prodanfcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare