Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB va avea un nou antrenor: ”Va face ceea ce-i spune patronul! Este o variantă comodă pentru Becali”

EXCLUSIV | FCSB va avea un nou antrenor: ”Va face ceea ce-i spune patronul! Este o variantă comodă pentru Becali”

FCSB

Comentarii

Andrei Vochin a comentat la Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă variantele de antrenori pe care le are Gigi Becali pentru banca FCSB-ului.

Consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, crede că FCSB are nevoie de un antrenor foarte bun, pentru că posibila dublă cu Vitoria Guimaraes se anunţă mult mai dificilă decât pare: ”FCSB are nevoie de un antrenor foarte bun, pentru că trebuie să treacă de o echipă al cărui lot ca valoare e dublu. Cei mai scumpi fotbalişti ai FCSB-ului probabil nu vor putea juca. Vorbim despre absenţe importante, iar valoarea lotului scade. Un mic avantaj ar putea fi faptul că FCSB este deja în competiţie, dar lotul nu este suficient de mare pentru a juca meciuri la 3 zile. Nu am văzut schimbări în campionat aşa cum am văzut la CFR Cluj, deci spun încă o dată că este foarte important antrenorul pe care îl va numi Becali şi cât de repede se va impune el în faţa vestiarului. Timpul este scurt” a subliniat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Antonio Conceicao "o variantă comodă”

Toni Conceicao sau Cristiano Bergodi par variantele de antrenori pe care le are acum pe listă Gigi Becali. Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, favorit să preia postul de antrenor principal la FCSB este Toni Conceicao. Gigi Becali a anunţat că şi-a găsit antrenor şi că va fi prezent marţi la antrenamente, dar a evitat să-i spună numele. Patronul FCSB a declarat că negociază cu doi antrenori străini şi, dintre ei, Toni Conceicao este favorit. 

 ”Conceicao este o variantă comodă pentru patron, pentru că (dacă e adevărat ce am citit) omul semnase un document prin care va face ceea ce i se cerea de conducerea CFR-ului. Să nu uităm totuşi că a pierdut cu Dudelange, un meci pe care l-a putut pregăti timp de 10 zile. Cu Mlada nu va avea acest timp la dispoziţie. La nivel intern, el a confirmat, dar la nivel european nu mi se pare că a confirmat. Repet, este o variantă comodă pentru că ştie să lucreze cu astfel de patroni. Cumva îi păcăleşte şi pe jucători că el e şeful, deci se poate descurca” a mai spus Andrei Vochin, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: andrei vochingigi becalitoni coneceicao 

viewscnt
Articole similare