Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea, declaraţii tăioase despre Adi Mutu: ”Ştiţi de ce a fost angajat la FRF?”

EXCLUSIV  | Florin Prunea, declaraţii tăioase despre Adi Mutu: ”Ştiţi de ce a fost angajat la FRF?”

Echipa națională

Comentarii

Florin Prunea susţine că Adi Mutu a intrat în jocul lui Răzvan Burleanu, cel care a vrut să dea o lovitură de imagine în momentul în care l-a numit pe ”Briliant” în conducerea FRF.

Pe 11 octombrie 2017, Federaţia România de Fotbal a anunţat că l-a numit pe Adi Mutu pe postul de manager sportiv. Principala responsabilitate trecută în fişa postului este să ţină legătura cu echipele din România şi din străinătate, acolo unde evoluează jucători români. Aducerea lui Adi Mutu în conducerea FRF a venit imediat după ce Cosmin Contra a fost numit selecţioner. Cei doi au o relaţie foarte bună şi au avut o colaborare strânsă la Dinamo.

Însă Florin Prunea consideră că aducerea lui Mutu la FRF n-a fost decât o mişcare prin care Răzvan Burleanu a încercat să-i dezbine pe oamenii de fotbal. Mai ales pe cei din ”Generaţia de Aur”, care sunt principala voce care critică activitatea conducerii FRF:

”Actualul preşedinte al Federaţiei încearcă aşa să ne încaiere. Mai nou văd că cu Mutu... Adi Mutu trebuie să înţeleagă un lucru foarte clar: dacă nu era an electoral, el nu era la FRF. Punct”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin pruneaadi mutufrfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare