Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gnohere rupe tăcerea înaintea meciului din această seară: "Asta trebuie să se întâmple!" Mesaj pentru colegii săi de la FCSB

EXCLUSIV Gnohere rupe tăcerea înaintea meciului din această seară: "Asta trebuie să se întâmple!" Mesaj pentru colegii săi de la FCSB
Comentarii

Harlem Gnohere are şanse mici să fie titular diseară în meciul din Europa League cu Beer Sheva şi asta după ce Becali i-a cerut ca Alibec să înceapă din primul minut.

"Meciul retur cu Beer Sheva nu este o formalitate. Am putea la fel de bine să pierdem acest meci şi să ne găsim în pericol. Noi luăm toate meciurile în serios de când am început în cupele europene, de la primul meci cu Plzen pentru calificarea in Champions League. Apoi meciul din deplasare cu Sporting, meciul de acasă la fel, chiar dacă am pierdut. Dar luăm toate meciurile în serios. Chiar dacă am câştigat cu 2-1 la Beer Sheva, vom da totul ca să obţinem cele trei puncte şi vom fi concentraţi pentru acest meci. Va trebui să fim foarte concentraţi, pentru că, dacă ne vom gândi că meciul este dinainte câştigat, ne va fi dificil", spune Gnohere pentru Telekom Sport.

Atacantul francez a explicat şi cum a reuşit să marcheze cele două goluri din meciul tur din Israel: "La primul gol, Teixeira a fost cel care a mi-a dat o pasă săltată. Eu am primit, m-am întors, m-am prefăcut că trag pentru a mă elibera un pic de fundaş şi am plasat mingea cât mai aproape de bară cu putinţă. La al doilea a fost un contraatac dus de Budescu, mi-a centrat perfect şi eu nu am făcut decât să pun capul".

Întrebat dacă Alibec va fi titular, aşa cum a cerut patronul Gigi Becali, Nicolae Dică a spus: "Vor fi schimbări în echipă cu siguranţă, am schimbat mereu. Jucăm la trei zile, sunt meciuri importante pentru noi şi avem şi campionatul care este foarte important. Voi schimba mai mulţi jucători faţă de meciul cu Craiova. Şi nu pentru că nu au dat randament bun, ci pentru că se acumulează foarte multă oboseală şi riscăm să avem jucători accidentaţi”.

Afla mai multe despre: harlem gnoherefcsbsteauaeuropa leaguemesajexclusiv 

viewscnt
Articole similare