Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Ioan Andone îl trimite la psiholog pe Alibec: "De două ori pe săptămână du-te acolo!"

EXCLUSIV Ioan Andone îl trimite la psiholog pe Alibec: "De două ori pe săptămână du-te acolo!"

FCSB

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

Va juca Alibec titular diseară? e întrebarea pe care şi-o pun mulţi după scandalul în care a fost implicat la meciul cu Viitorul.

Actele de indisciplină pot avea însă un antidot. Ioan Andone îl trimite la psiholog pe căpitanul roş-albaştrilor.

Răsfăţatul Alibec se poate considera norocos. N-a fost antrenat niciodată în carieră de Ioan Andone. "Toata lumea zice ca-l stie pe Alibec si ce daca? Alibec nu poate sa stea pe banca? Sau in tribuna? Sau Alibec nu e pe lista de transferuri?", spune Ando pentru Telekom Sport.

Şeptarul vicecampioanei n-a marcat decât un singur gol şi a primit patru cartonaşe galbene în acest sezon. "Toata lumea cica il stie pe Alibec. Si? Pai, du-te ma in tribuna daca vrei sa dai din maini! Du-te si da cat vrei di n tribuna. Iti dau salariul. Iei un specialist un psiholog si hai, ba, baiatule de doua ori pe saptamana te duci acolo. Nu te corectezi nici cu ala atunci du-te la alta echipa!", a mai spus expertul Telekom Sport.

Comentarii
viewscnt
Articole similare