Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul român pe care pariază Isăilă, Boingiu şi Alexa: "Are calităţi fantastice"

EXCLUSIV | Jucătorul român pe care pariază Isăilă, Boingiu şi Alexa: "Are calităţi fantastice"

Echipa națională

Comentarii

Invitaţia la Sport Report, pe Telekom Sport 1, Daniel Isăilă, Adrian Boingiu şi Dan Alexa au pariat pe viitorul lui Ianis Hagi. Cei trei susţin că au văzut la el calităţi incredibile şi are şanse să ajungă un mare jucător.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai interesanţi fotbalişti români şi mulţi aşteaptă să-i calce pe urme tatălui său. La 18 ani, a fost cumpărat de Fiorentina, dar actualul antrenor de la seniori nu i-a acordat şanse. Stefano Pioli a venit în vară, însă n-a fost impresionat de jocurile foarte bune făcute de Ianis în meciurile de pregătire. Daniel Isăilă, selecţionerul naţionalei U21, unde îl are elev pe Ianis, este de părere că mijlocaşul de 19 ani poate ajunge un jucător foarte mare, dar trebuie să-şi găsească o echipă unde să se simtă bine:

”El, dacă îşi va găsi o echipă unde să aibă un mod propice, se va impune, pentru că are calităţi fantastice [...] Şi cum conduce mingea, şi cum driblează... nu-ţi dai seama cu care picior driblează. Pentru el, important este să meargă acolo unde crede că e cel mai bine pentru el şi unde să joace”, a declarat Isăilă la Telekom Sport.

De aceeaşi părere este şi Adrian Boingiu, cel care a reuşit să califice naţionala U19 la Turneul de Elită: ”Îmi aduce aminte de Laurenţiu Roşu, care nici după 6 luni nu mi-am dat seama dacă e stângaci sau dreptaci. Este un copil cu o calitate foarte bun. Şi nu o spun că este copilul lui Hagi. Are calitate foarte mare. Este un copil extrem de sensibil. Are momente în care nu-ţi vine să crezi că are 19 ani. Ceea ce-i trebuie în acest moment este o echipă unde să se simtă bine sufleteşte şi să joace”.

Pe aceeaşi linie a continuat şi Dan Alexa, cel care l-a avut pe Ianis adversar în Liga 1: ”Ce va decide în această iarnă va fi foarte important pentru cariera lui. Primul gol în Liga 1 a fost împotriva mea. Când l-am văzut cât de firav e, dar cum simţea spaţiul... Era extraordinar”.

Afla mai multe despre: daniel isailaadrian boingiudan alexaianis hagi 

viewscnt
Articole similare