Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitură pentru Sepsi. Nicolae Păun are nevoie de operaţie

EXCLUSIV | Lovitură pentru Sepsi. Nicolae Păun are nevoie de operaţie

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Mijlocaşul Nicolae Păun (25 de ani) a primit o lovitură dură în finalul meciului Rapid -Sepsi 0-1.

În urma partidei Rapid – Sepsi, scor 0-1 din etapa a patra a play-off-ului din Superligă, oaspeţii au primit o veste extrem de proastă.

Accidentare serioasă pentru Nicolae Păun

În minutul 83, Nicolae Păun a ajuns târziu la un duel cu Hromada şi după contact nu a mai putut continua partida. Fotbalistul de la Sepsi a avut ghinion şi a fost prins cu piciorul în pământ, încasând o lovitură dură.

Din primele informaţii oferite de Orange Sport, acesta se operează luni, la Târgu Mureş. Păun are ruptură de ligament încrucişat!

Această accidentare severă îl va ţine pe margine pe jucător pentru cel puţin 6 luni.

Dioszegi, despre primele pregătite pentru Europa

”Am fost foarte entuzismat, am aşteptat de mult să spargem gheaţa. Era timpul să echilibrăm balanţa. Băieţii s-au dăruit 100% pe teren. Avem antrenor, echipă, tot ce trebuie. Există o diferenţă de puncte între noi şi locul 3. Suntem realişti, dar sperăm mai departe. 

Storck am discutat cu el, am vorbit de dinainte că dacă intrăm în play-off mergem şi mai departe cu el. Rămâne încă un an din vară, normal. (n.r. prima Rapid) Pentru fiecare meci au. Dacă prindem cupele europene, toţi jucători au sume stipulate în contract. Am promis că dacă prindem cupele o să aibă prime duble pentru toate meciurile câştigate în play-off”, a declarat Dioszegi pentru Fanatik.

Laszlo Dioszegi visează ca Sepsi să se califice în cupele europene. În clipa de faţă, formaţia covăsneană se află pe ultimul loc din Play-Off, la 4 puncte în spatele podiumului.

Afla mai multe despre: nicolae păunsepsioperaţie 

viewscnt
Articole similare