Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica a văzut doi fotbalişti în Superliga şi a rămas şocat: "Sunt deosebiţi"

EXCLUSIV | MM Stoica a văzut doi fotbalişti în Superliga şi a rămas şocat: "Sunt deosebiţi"

Superliga

Comentarii

MM Stoica a evidenţiat doi jucători în partida dintre Oţelul Galaţi şi U Cluj, din etapa a 5-a din play-out-ul Superligii, meci încheiat cu o victorie la limită a gazdelor, cu scorul de 1-0.

Oficialul de la FCSB a numit doi jucători care l-au impresionat în acest sezon, la o echipă de top din zona play-out a campionatului României. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB este surprins de ascensiunea celor doi străini descoperiţi de Dorinel Munteanu, în ultimele sezoane.

Juri Cisotti şi Frederic Maciel sunt doi dintre liderii grupării din Galaţi, evidenţiaţi de Mihai Stoica, în condiţiile în care cei doi fotbalişti s-au remarcat la o vârstă înaintată în cariera unui fotbalist.

"Sunt jucători de 30 de ani care nu au jucat nicăieri. În primul rând că ei sunt nişte jucători deosebiţi, Cisotti este un jucător pe care fizicul pare că nu-l ajută, dar el este peste tot. Maciel este unul dintre puţinii atacanţi laterali care joacă pe picior, el e dreptaci şi joacă în dreapta.

Este un mare mister, dar sunt doi jucători care demonstrează că poţi fii nimeni până la 30 de ani, dar dacă dai de un mediu propice poţi deveni cineva", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Center.

Oţelul Galaţi a urcat pe prima poziţie din play-out, după victoria la limită împotriva celor de la Universitatea Cluj, echipă care are parte de o perioadă dificilă, după eliminarea din Cupa României, în faza semifinalelor, chiar împotriva formaţiei antrenate de Dorinel Munteanu, care s-a impus cu scorul de 2-1, în meciul din Cupă. În finală, gălăţenii întâlnesc surpriza competiţiei, divizionara secundă, Corvinul Hunedoara. Câştigătoarea va disputa cel puţin un tur preliminar în UEFA Europa League, cât şi Supercupa României.

Afla mai multe despre: mm stoicaotelulfrederic macieljuri cisotti 

viewscnt
Articole similare