Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul care l-a lăsat fără replică pe Răzvan Lucescu. Ce s-a întâmplat la un antrenament al lui PAOK

EXCLUSIV | Momentul care l-a lăsat fără replică pe Răzvan Lucescu. Ce s-a întâmplat la un antrenament al lui PAOK

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu spune că a rămas impresionat când la antrenamentele lui PAOK au venit chiar şi 14.000 de suporteri. PAOK a avut terenul suspendat în primele şapte etape, din cauza incidentelor provocate de fani în ultima etapă din sezonul trecut. Lucescu jr. a fost invitatul lui Alexandru Săbău într-o ediţie de gală a Top Interviurilor.

Răzvan Lucescu este pe val în Grecia. Chiar dacă a jucat fără spectatori în primele şapte etape disputate acasă, PAOK este la doar un punct diferenţă de liderul Olympiakos. Lucescu jr. a reuşit să câştige toate meciurile pe care le-a disputat pe teren propriu.

În perioada în care terenul a fost suspendat, suporterii veneau şi îşi încurajau echipa la antrenamente. Lucescu jr a fost impresionat: ”La un antrenament oficial am avut 14.000 de spectatori. În timpul suspendării, incredibil, este un fanatism şi în general la echipele din Grecia există această pasiune”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul emisiunii Top Interviuri, de pe Telekom Sport.

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI TOATĂ EMISIUNEA!

Însă etapele de suspendare au expirat şi PAOK va avea parte şi de suportul publicului, în partea a doua a campionatului. Răzvan Lucescu este încrezător că-şi poate atinge obiectivele:

”Cupa Greciei este pe sistemul Ligii Campionilşor, cu faza grupelor, numai că se joacă doar 3 meciuri, după care optimi, sferturi, semifinale tur-retur. Am jucat turul, am luat o opţiune foarte serioasă pentru calificare şi în campionat suntem la un punct de Olympiakos, a fost o perioadă foarte grea, am avut totala convingere că vom urca. Avem avantajul de a juca în retur cele 2 meciuri, contra lui Olympiakos şi AEK, pe terenul nostru. Am jucat acum 7 meciuri acasă, 8 în deplasare. Cele 7 de acasă le-am câştigat pe toate. (n.r. dacă obiectivul este titlul) Da. Sunt 32 de ani de când nu s-a câştigat titlul, e o disperare în dorinţa pentru luarea campionatului, toată lumea numai despre asta vorbeşte, dar se vorbeşte nu la modul de a visa, ci la modul imperativ, luaţi titlul”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescugreciapaok salonic 

viewscnt
Articole similare