Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta făcută de FCSB pentru Tănase şi Găman! Salarii de top pentru Liga 1. Fundaşul mai are o ofertă pe masă

EXCLUSIV | Oferta făcută de FCSB pentru Tănase şi Găman! Salarii de top pentru Liga 1. Fundaşul mai are o ofertă pe masă

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape să realizeze două transferuri extrem de importante! Steliştii negociază cu Cristi Tănase şi Valerică Găman, iar părţile au şanse mari să se înţeleagă.

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, FCSB îi oferă un salariu de 20.000 de euro lui Cristi Tănase, iar roş-albaştrii au deja acordul verbal al fotbalistului. Totuşi, Tănase încă mai aşteaptă să dea decizia finală.

De cealaltă parte, pentru a-l aduce pe Găman, Gigi Becali este gata pentru un efort financiar în plus. Găman ar avea tot 20.000 de euro salariu lunar, dar fundaşul s-ar bucura şi de o sumă consistentă la semnătură.

Găman are în acest moment o ofertă concretă şi de la Beitar Ierusalim, dar aceasta este mai slabă decât ce i-a propus FCSB. Israelienii i-au propus un salariu de 15.000 de euro, cu 5.000 de euro mai puţin decât ar putea încasa la FCSB.

Afla mai multe despre: tanasegamanfcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare