Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Cosmin Contra după ce FCSB a picat cu Lazio. Care e punctul forte al italienilor

EXCLUSIV | Reacţia lui Cosmin Contra după ce FCSB a picat cu Lazio. Care e punctul forte al italienilor

FCSB

Comentarii

FCSB - Lazio, în şaisprezecimile Europa League. Cele două meciuri se joacă pe 15 şi 22 februarie şi vor fi transmise în direct de Telekom Sport.

Întrat în direct la Sport Report, selecţionerul Cosmin Contra a comentat tragerea la sorţi de care a avut parte vicecampioana, precizând că formaţia din Italia are prima şansă, dar că FCSB poate face surpriza, cu o bună pregătire a meciului.

Vezi aici tabloul complet din Europa League

Cosmin Contra a văzut-o la lucru pe Lazio recent, în derby-ul cu AS Roma, când a fost în Italia pentru a discuta cu interenaţionalii români de la echipele din "Cizmă". Selecţionerul consideră că punctul forte al lui Lazio e reprezentat de forţa ofensivă.

"O echipă foarte bună, cu jucători extraoridinari! O echipă solidă din toate punctele de vedere. E o tragere grea pentru FCSB.

Sunt super ofensivi, dar la meciul la care am asistat, cu AS Roma, au fost puşi în dificultate (n.r. AS Roma s-a impus cu 2-1).  Vor fi meciuri diferite. E o echipă super ofensivă, cu jucători foarte buni de la mijloc în sus. Marchează foarte multe goluri şi sunt foarte agresivi. Nu ştiu dacă poate să fie o referinţă meciul văzut de mine, cu AS Roma. Sunt convins că Dică o va studia foarte bine pe Lazio şi va pregiti meciul foarte bine.

E un meci Lazio - FCSB. Nu va juca Ştefan Radu singur contra celor de la FCSB. El e un jucător important al lor, dar au un lot extrem de puternic. Lazio e favorită din punctul meu de vedere, dar în anii anteriori FCSB a mai eliminat echipe puternice, deci putem avea speranţe
", a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport
 

Afla mai multe despre: contralaziofcsbtragere la sorti 

viewscnt
Articole similare