Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Dică după ce a văzut ce făcea Alibec la ultimul meci al FCSB: "E treaba lui!"

EXCLUSIV | Reacţia lui Dică după ce a văzut ce făcea Alibec la ultimul meci al FCSB: "E treaba lui!"

FCSB

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Nicolae Dică a fost pus faţă în faţă cu imaginea în care Denis Alibec apărea în compania unor prieteni, la munte, în timpul ultimului meci jucat de FCSB în acest sezon.

Tehnicianul FCSB a dezvăluit ca a aflat după meciul cu Viitorul că atacantul lăsat în afara lotului a plecat la munte, precizând că nu îl poate controla şi în timpul său liber.

"Am văzut şi eu poza asta ieri cred. Dar am auzit după meci că a fost la munte... Este treaba lui. Nu pot eu să-l oblig să facă ceva ce nu-şi doreşte în timpul liber.

Eu am tot fost întrebat de el, dar trebuie să-l întrebaţi pe el şi să vedeţi ce-şi doreşte. Deocamdată el e jucătorul Stelei... Probabil va veni cu noi în cantonament, dar totul depinde de el. Daca va se va antrena bine şi va avea evoluţii bune în amicale, va juca. Dacă nu, e normal să joace un alt jucător.

Nu m-am gândit niciodată că ar fi mai bine fără el în vestiar. Eu am 28 de jucători în lot. Crezi că toţi sunt mulţumiţi? Cel mai mare ajutor pe care i l-am dat eu ca antrenor a fost să-l bag pe teren...
", a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbdicaexclusiv 

viewscnt
Articole similare