Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | UPDATE Andrei Vochin, detalii despre România - Turcia. În ce condiţii se va juca la Craiova

EXCLUSIV | UPDATE Andrei Vochin, detalii despre România - Turcia. În ce condiţii se va juca la Craiova

Echipa națională

Comentarii

Telekom Sport a aflat că amicalul României cu Turcia se va disputa în data de 9 noiembrie. FRF îşi doreşte ca partida să fie organizată pe noua arenă din Craiova, însă în cazul în care acest lucru nu va fi posibil e luată în calcul şi varianta Cluj Arena.

UPDATE | Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a dat detalii la Telekom Sport: "Data este 9, pentru că am vrut să fim alături şi de naţionala de tineret, care joacă pe 10 cu Portugalia.

Să vedem unde se va juca. Federaţia a trimis o hârtie către Primăria din Craiova, pentru a-şi exprima dorinţa de a organiza acolo meciul.

Mâine, poimâine, cel târziu, ar trebui să se stabilească locaţia. Răspunsul este la Primăria Craiova".


Oficialii olteni susţin că pe data de 9 noiembrie CS U Craiova ar urma să dispute pe noul "Ion Oblemenco" un amical cu Slavia Praga, iar situaţia urmează să fie clarificată în zilele următoare.

Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, anunţase încă de săptămâna trecută că vom avea parte de un amical între cele două naţionale. Niciuna dintre ele nu a reuşit să se califice la Mondialul din Rusia. 

CITEŞTE ŞI

​Va fi cel de-al treilea meci al selecţionerului Cosmin Contra pe banca naţionalei, după victoria 3-1 împotriva Kazahstanului şi remiza 1-1 cu Danemarca. 

Afla mai multe despre: romaniafrfturciaion oblemencoturcia 

viewscnt
Articole similare