Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a aflat motivul pentru care Ianis Hagi a revenit la Viitorul: "Gică îl vede mult mai complet decât era el la 19 ani"

EXCLUSIV | S-a aflat motivul pentru care Ianis Hagi a revenit la Viitorul: "Gică îl vede mult mai complet decât era el la 19 ani"

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Hagi este aproape să încheie socotelile cu Fiorentina. Italieni vor două milioane de euro pentru a-l ceda pe mijlocaş înapoi la FC Viitorul.

"În cel mult două zile, vom avea contractul pe masă pentru Ianis Hagi. Lui Ianis trebuie să i se refacă încrederea, moralul. Fiorentina iese pe minus cu salariul plătit lui Ianis pe un an şi jumătate. E clar că el se va încadra acum în plafonul salarial de la Viitorul" , a declarat directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru.

Plecat în vara lui 2016 pentru aceeaşi sumă de la Viitorul la Fiorentina, Ianis a jucat doar de două ori pentru echipa de seniori. În ciuda faptului că Hagi primise asigurări că fiul său va primi mai multe şanse de a juca.

"Hagi le-a atras atenţia că nu doreşte ca Ianis să fie folosit ca monedă de schimb la un anumit moment, deci să nu fie trimis către o ligă inferioară. Gică nu l-ar fi dat pe Ianis, dacă nu exista acea poziţie clară a lui Sousa că îl vrea. Am avut o discuţie şi în iarna trecută apropo de un eventual împrumut. Gică s-a opus pentru că nu a vrut să-i perturbe activitatea de acolo. El era inclus în acest program special făcut de Sousa. Eu cred că pe lângă decizia lui de tată, încercarea de a readuce în prim-plan un jucător de talia lui Ianis este corectă.

 

Hagi îl vede pe Ianis mai complet decât era el la vârsta respectivă. Noi ştim ce era Hagi la 19 ani. Era altceva, un jucător devastator în duelurile unu-la-unu, cu o uşurinţă de a scoate adversari din joc. Spune şi el că dacă ar fi avut la vârsta aia mentalitatea de profesionist de mai târziu" , a continuat Bivolaru.

Afla mai multe despre: ianis hagifiorentinaviitorulserie agica hagi 

viewscnt
Articole similare