Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Există riscul să nu mai joace fotbal?". Medicul i-a spus lui Dani Coman ce se va întâmpla cu Dragoş Iancu: "Să înţelegem că putem termina viaţa unui om"

"Există riscul să nu mai joace fotbal?". Medicul i-a spus lui Dani Coman ce se va întâmpla cu Dragoş Iancu: "Să înţelegem că putem termina viaţa unui om"

Hermannstadt​

Comentarii

Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, a oferit detalii despre Dragoş Iancu, la finalul unei seri negre pentru jucătorul de 20 de ani accidentat.

Dani Coman s-a interesat dacă Dragoş Iancu mai poate juca fotbal! Ce răspuns a primit din partea medicului

Petrolul - Hermannstadt, 0-0, din etapa 10 a Superligii, a fost marcat de un eveniment dramatic. După un duel pentru minge, Dragoş Iancu a fost faultat de Valentin Ţicu şi s-a accidentat grav, iar imaginile cu piciorul său au provocat îngrijorare. 

Orange Sport a anunţat că Dragoş Iancu a fost transportat la un spital privat din Bucureşti, iar Dani Coman s-a implicat pentru ca mijlocaşul de 20 de ani să ajungă rapid pe masa de operaţie. 

După un prim verdict de la faţa locului, preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, a oferit noi detalii despre ce se va întâmpla cu tânărul jucător, care a făcut pasul de la Gaz Metan, la Sibiu, în 2022. 

Cu o recuperare lungă în faţă pentru jucător, cei dei la Hermannstadt s-au interesat, printre altele, şi dacă Dragoş Iancu va mai putea juca fotbal. 

Sunt semnale pozitive că fotbalistul care va împlini 21 de ani pe 29 septembrie va putea reveni pe teren, dar recuperarea va dura cel puţin jumătate de an. 

"Din ce am vorbit cu domnul doctor Dinu, nu, nu există riscul să nu mai joace fotbal. Va juca fotbal. E fractură deschisă la gleznă. L-am văzut pe Ţicu cum plângea, nu a avut intenţie. A fost fault grosolan, dar nu a fost intenţie. 

Trebuie să înţelegem că putem termina nu cariera, ci viaţa unui om. Să sperăm că toate meciurile vor decurge normal şi am încredere în domnul doctor", a spus Dani Coman, la Fotbal Show, pe Prima Sport 1.  

Prima reacţie a lui Valentin Ţicu, apăsat şi el de cele petrecute

Căpitanul Petrolului a apărut imediat după meci cu o declaraţie, prin care a explicat faza fatală a atacului. Ţicu a transmis că nu a avut intenţia de a-l accidenta şi i-a cerut iertare colegului său din fotbal. 

Totuşi, Valentin Ţicu a avut şi el nevoie de intervenţia medicului, din cauza şocului, imediat după ce a fost eliminat din Petrolul - Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: accidentare dragos iancuaccidentare petrolul hermannstadtdani coman 

viewscnt
Articole similare