Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Experţii au numit jucătorul de la FCSB care a dezamăgit în meciul cu Sepsi. Vedeta liderului, luată în colimator: ”Neinspirat/ Nu are curaj” | EXCLUSIV

Experţii au numit jucătorul de la FCSB care a dezamăgit în meciul cu Sepsi. Vedeta liderului, luată în colimator: ”Neinspirat/ Nu are curaj” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a bifat al doilea meci consecutiv fără victorie în campionat, 2-2 pe terenul lui Sepsi, iar roş-albaştrii mai au de aşteptat până să devină matematic noua campioană a României.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Ovidiu Herea şi Viorel Moldovan au subliniat ineficienţa compartimentului ofensiv de la FCSB, mai ales în prima repriză, când roş-albaştrii au ratat trei ocazii uriaşe în primele 10 minute.

Mai mult decât atât, cei doi au rămas surprinşi de felul în care Sepsi a abordat prima repriză, mai exact la jocul de contre pe care covăsnenii l-au propus liderului.

Alex Băluţă, ratări peste ratări! Vârful de la FCSB, ”taxat” de experţi: ”A fost neinspirat”

Herea şi Moldovan nu i-au dat notă de trecere lui Alexandru Băluţă, care a ratat câteva situaţii uriaşe de a marca în primul act al jocului de la Sfântu Gheorghe. Ambii experţi sunt de părere că fostul jucător al Universităţii Craiova nu arată pe teren ca un vârf veritabil, asta datorită felului cum a gestionat şansele de gol.

”Nici nu ştiu dacă FCSB a început foarte bine, sau Sepsi foarte prost. Orice atac al FCSB-ului din primele şapte minute a fost foarte periculos, finalizat fine în bară, fie apărat de portar.

FCSB, modestă în a doua repriză. Nu pot să spun că am văzut o prestaţie foarte bună a celor de la FCSB.

Sepsi a lăsat foarte multe spaţii libere. Prima repriză a fost mult mai bună decât a doua

Băluţă se precipită, se grăbeşte la finalizare. A avut şi neşansă, dar a avut o fază în care a scăpat în profunzime, la care trebuia să fie mai inspirat şi mai liniştit. Este bine că măcar ajunge la finalizare, a spus Viorel Moldovan.


”Şi mie mi s-a părut foarte bună prima repriză a FCSB. Nu am înţeles de ce s-au lăsat atât de descoperiţi cei de la Sepsi, de ce s-au apărat atât de larg, ştiind că FCSB este foarte periculoasă pe contraatac.

Băluţă nu a fost  inspirat în ultima vreme. Ia decizii pripite. Nu are curajul să încerce ceva ce face un atacant de clasă, a adăugat Herea.

Afla mai multe despre: superligafcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare