Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Oţelului au răbufnit după ultimul transfer al lui Dorinel Munteanu. ”Încă trei fundaşi şi îi putem aştepta pe soldaţii Wagner”

Fanii Oţelului au răbufnit după ultimul transfer al lui Dorinel Munteanu. ”Încă trei fundaşi şi îi putem aştepta pe soldaţii Wagner”

Superliga

Comentarii

Continuă perioada de mercato la Oţelul Galaţi. Dorinel Munteanu a luat măsuri după remiza din această etapă pe care roş-alb-albaştrii au înregistrat-o, pe teren propriu, contra lui FC Voluntari, şi a adus încă un apărător pentru a elimina erorile din defensiva fostei campioane.

Miguel Angelo Gomes da Silva a semnat un contract cu gruparea gălăţeană valabil până la finele acestui sezon. Fostul jucător al lui Oliveirense este al patrulea jucător portughez ce semnază cu Oţelul în această vară, după Joao Serrao, Samuel Teles, Frederic Maciel.

”SC Oţelul Galaţi a obţinut semnătura jucătorului portughez Miguel Ângelo Gomes da Silva (27 de ani), care va reprezenta gruparea roş-alb-albastră în sezonul competiţional 2023-2024. Conform contractului, există opţiunea de prelungire cu încă un an.

Portughezul Miguel Silva, deja prezent la Galaţi, este născut pe 20 decembrie 1995, are 1.91 metri şi activează ca fundaş de bandă stângă, însă poate juca atât ca mijlocaş sau chiar ca atacant pe această extremă. El vine de la Leixões S.C., din liga secundă a Portugaliei, echipă la care în stagiunea recent încheiată a bifat 27 de meciuri în campionat, 3 în Cupa Ligii şi 2 în Cupa Portugaliei, partide în care a marcat 2 goluri şi a oferit un assist. Miguel a reprezentat şi alte cluburi din ţara sa natală, printre acestea numărându-se şi UD Oliveirense pentru care a prins pe teren 31 de meciuri (3 goluri).

Îi urăm bun venit printre oţelari lui Miguel Ângelo Gomes da Silva. Bem-vindo!”, se arată în comunicatul postat de site-ul oficial al clubului.

Fanii Oţelului au ironizat transferul lui Miguel Silva

Suporterii gălăţeni au taxat ultimul rezultat al favoriţilor lor, iar venirea lui Miguel Silva nu a fost pe placul unora dintre ei. Nemulţumiţi de jocul ofensiv al oţelarilor, fanii şi-au exprimat dezamăgirea pe paginile oficiale ale clubului în legătura cu aducerea unor fotbalişti de profil defensiv, în locul unor atacanţi.

  • ”Mai avem nevoie de încă trei fundaşi şi doi portari, şi putem să îi aşteptăm pe soldaţii Wagner”, a scris un fan gălăţean.

  • ”Eu chiar nu mai înţeleg nimic, Oţelul are nevoie de om de gol şi Dorinel aduce din nou fundaş?”, a comentat ul alt suporter.

  • ”Aduceţi mă jucători cu calităţi şi meciuri jucate, nu care au şters praful pe băncile de rezervă”, a adăugat al treilea.

Oţelul Galaţi nu a câştigat niciun meci de la revenirea în Superligă. Gălăţenii au şapte meciuri fără victorie, dar cu toate acestea, au pierdut un singur meci, pe teren propriu, contra FCSB-ului, scor 0-2. În următoarea etapă, fosta campioană a României se va deplasa pe terenul Petrolului, vineri, pe 1 septembrie, de la 18:30. Partida va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: sc oţelul galaţidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare