Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fatih Terim, după reuşitele lui Cicâldău şi Moruţan pentru Galatasaray. De ce a fost schimbat la pauză fostul fotbalist al Craiovei

Fatih Terim, după reuşitele lui Cicâldău şi Moruţan pentru Galatasaray. De ce a fost schimbat la pauză fostul fotbalist al Craiovei

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, a reacţionat după ce echipa sa a remizat cu Kasimpasa, 2-2, în Super Lig.

VIDEO | Moruţan a pasat decisiv la un gol marcat de Cicâldău în meciul Kasimpaşa - Galatasaray, scor 2-2

Galatasaray a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Kasimpaşa, în etapa a III-a a campionatului turc de fotbal. Cicâldău a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 32, după o pasă a lui Olimpiu Moruţan, aflat la primul meci în tricoul "cim-bom".

Cicâldău a fost schimbat la pauză, cu Antalyali, iar Moruţan, în minutul 73, de Feghouli.

"Cicâldău este cel mai important jucător din ofensivă. L-am schimbat la pauză, deoarece a acuzat probleme cu stomacul", a spus antrenorul. 

"În prima repriză, când am fost mai bine din punct de vedere fizic, 2-0 a fost un rezultat prea mic. Puteam să avem 4-0 sau 5-0. Am avut ocazii foarte clare de a marca, dar asta nu s-a întâmplat şi am primit noi gol înainte de pauză. În prima repriză, Galatasaray a jucat foarte bine.

La 2-1, adversarul mereu speră. Apoi am făcut o greşeală clasică şi am primit din nou gol. Meciul nu ar fi trebuit să ajungă aici. După prima repriză, după şansele avute, trebuia să mai înscriem un gol şi să fim liniştiţi. Trebuia să luăm 3 puncte", a adăugat Fatih Terim. 

După acest rezultat, Galatasaray este pe locul 2, cu şapte puncte, la egalitate cu Beşiktaş, de pe locul I, şi cu Konyaspor, de pe lcoul 3. Kasimpaşa ocupă locul 8, cu cinci puncte.

 

Afla mai multe despre: fatih terimolimpiu morutanalexandru cicaldaugalatasaray 

viewscnt
Articole similare