Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - LASK Linz, 3-1 | Phelipe, Coman şi Miculescu au marcat în Antalya. Probleme medicale pentru doi titluari

FCSB - LASK Linz, 3-1 | Phelipe, Coman şi Miculescu au marcat în Antalya. Probleme medicale pentru doi titluari

FCSB

Comentarii

FCSB a învins formaţia austriacă LASK Linz cu scorul de 3-1 într-un meci amical disputat în Antalya. Luis Phelipe, Florinel Coman şi David Miculescu au înscris, dar Darius Olaru şi atacantul brazilian abia sosit la FCSB au fost schimbaţi, după ce au acuzat probleme medicale.

FCSB - LASK Linz 3-1 ('21 Phelipe, Fl. Coman 64, Miculescu '76 / Ljubicic 70)

  • Echipa de start a FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Şut, Alhassan, Olaru - L. Phelipe, Compagno, Oct. Popescu
  • Rezerve: Vlad, Panţîru, Coman, Miculescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Laszlo, Pantea, Radaslavescu, Popa

FCSB va disputa prima partidă oficială din 2024 pe 22 ianuarie, pe Arena Naţională, împotriva celor de la UTA Arad (meci contând pentru etapa 22 a Superligii).

Primul amical al FCSB din Antalya se vede pe canalul de YouTube al clubului bucureştean

Min 90: Final de meci!

Min 75: GOOOOOOOOL FCSB! David Miculescu restabileşte diferenţa de două goluri cu o execuţie la colţul lung din marginea careului, din pasa lui Baba Alhassan.

Min. 70 GOOOOOOOL LASK! Defensiva FCSB a fost pedepsită. După o centrare din partea stângă, mingea a fost întoarscă la căpitanul Ljubicic, care a tras redus din diferenţă. 

UPDATE | Doi dintre titulari au acuzat probleme medicale. Întâi, Darius Olaru, care s-a întins pe gazon din senin. Stafful a intervenit, iar medicul a cerut schimbarea căpitanului, care i-a lăsat banderola lui Adrian Şut.

La câteva minute distanţă şi Luis Phelipe a acuzat o problemă medicală la piciorul stâng. Brazilianul a fost schimbat şi el, după intervenţia echipei medicale, care a continuat să-i acorde îngrijiri pe margine. 

Min. 64 GOOOOOOOL FCSB! Cu aproape toată echipa schimbată după pauză, liderul Superligii a punctat din nou. Florinel Coman a primit mingea în marginea careului, a ales interiorul şi a tras pentru 2-0 la colţul lung. 

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45: Pauză în Antalya!

Min. 21: GOOOOOOOOL FCSB! Luis Phelipe marchează la debutul său în tricoul celor de la FCSB, brazilianul înscrie cu o execuţie dificilă la colţul scurt din partea dreaptă a careului advers, din pasa lui Darius Olaru.

Min. 1 A început meciul. 


Echipa antrenată de Elias Charalambous va disputa singurul ei meci de pregătire din această perioadă pe Gloria Sports Arena.

Partida are loc cu doar opt zile înainte de revenirea "roş-albaştrilor" în Superliga, pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad, pe data de 22 ianuarie de la ora 20:00.

În cadrul antrenamentelor din cantonamentul echipei din Antalya au participat şi două dintre cele trei achiziţii realizate de liderul din Superliga în această iarnă, Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

Cea mai recentă achiziţie, fundaşul dreapta ghanez, Nana Antwi, nu a apucat să participe la cantonamentul echipei.

Adversara liderului din Superliga, LASK Linz se află pe locul 3 în clasamentul campionatului din Austria şi a făcut parte dintr-o grupă infernală în UEFA Europa League, grupă în care s-au aflat Toulouse, Liverpool şi Royal Union Saint-Gilloise.

Formaţia austriacă a încheiat Grupa E pe ultimul loc, cu trei puncte din şase partide disputate. În deplasarea de pe Anfield, echipa din Linz a încasat patru goluri.

Afla mai multe despre: fcsblask linzantalyaelias charalambousamical 

viewscnt
Articole similare