Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB le-a învins pe Ferencvaros şi Copenhaga! Gigi Becali aşteaptă milioanele de euro | EXCLUSIV

FCSB le-a învins pe Ferencvaros şi Copenhaga! Gigi Becali aşteaptă milioanele de euro | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), pare să fi făcut o alegere câştigătoare, în vara lui 2023, când a decis să-l transfere pe fundaşul central sud-african Siyabonga Ngezana (26 de ani).

Decizia lui Gigi Becali, de a plăti 600.000 de euro în schimbul lui Siyabonga Ngezana, celor de la Kaizer Chiefs (Africa de Sud), a luat prin surprindere pe toată lumea, vara trecută.

Prea puţini se aşteptau ca Gigi Becali să-şi îndrepte atenţia către un campionat precum cel din Africa de Sud, de unde să ”culeagă”, cu bani frumoşi, un fundaş central.

Gigi Becali a tras lozul câştigător!

Cu toate acestea, omul de afaceri a fost convins că investiţia în Siyabonga Ngezana merită fiecare eurocent şi nu s-a mai uitat la bani.

În acelaşi timp, alte două echipe importante ale Europei, prezente an de an în grupele competiţiilor europene, campioane în ţările lor, Ferencvaros (Ungaria) şi Copenhaga (Danemarca), îl aveau pe ”lista scurtă” pe fundaşul sud-african.

Pentru a nu risca să-l piardă, Gigi Becali a achitat rapid suma de bani cerută de Kaizer Chiefs şi i-a plătit fotbalistului un salariu pe măsură: 13.500 de euro, urmând ca din sezonul viitor să aibă 15.000 de euro.

  • De asemenea, Ngezana ar fi primit şi 50.000 de euro la semnarea contractului.

Florin Vulturar, impresarul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB, a afirmat că fotbalistul nu a fost greu de transferat, deoarece acesta şi-a dorit foarte mult să evolueze în Europa, iar oferta lui Gigi Becali a fost una extrem de convingătoare.

  • Aşadar, Ferencvaros şi Copenhaga s-au interesat de fotbalist, însă FCSB pare să fi fost echipa care a şi trecut la fapte în regim de urgenţă: o ofertă bună pentru club, dar şi pentru fotbalist.

Cel mai uşor transfer a fost cel al lui Siyabonga Ngezana. El şi-a dorit foarte mult să vină în Europa.

El mai avea...Adică, nu pot să zic că a fost cel mai uşor. Cu Ngezana a fost un fel de licitaţie, la care noi am câştigat oarecum startul cu Ferencvaros şi Copenhaga.

Jucătorul şi-a dorit din prima să vină în România”, a declarat Florin Vulturar, într-un interviu pentru Orange Sport.

La doar şase luni de la transferul la FCSB, presa internaţională a anunţat că Lorient, locul 15 din Ligue 1, îl monitorizează cu atenţie pe Siyabonga Ngezana şi chiar era gata să facă o ofertă.

La auzul acestor veşti, Gigi Becali a fost foarte clar: ”Vreau 6.000.000 de euro în schimbul lui Ngezana”.

Siyabonga Ngezana este din ce în ce mai sigur şi exact în evoluţii la FCSB şi nu ar fi exclus să facă obiectul unui transfer spectaculos în vara acestui an, de ce nu, poate chiar pentru suma cerută de patron.

VIDEO: Florin Vulturar, despre Siyabonga Ngezana

Afla mai multe despre: siyabonga ngezanaflorin vulturargigi becali 

viewscnt
Articole similare