Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, sub aşteptări pentru Răzvan Lucescu. Credea că amicalul lui PAOK va arăta diferit: "Să iasă mai mult la joc, să atace mai mult"

FCSB, sub aşteptări pentru Răzvan Lucescu. Credea că amicalul lui PAOK va arăta diferit: "Să iasă mai mult la joc, să atace mai mult"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a tras primele concluzii după remiza cu FCSB, din cantonamentul de pregătire din Ţările de Jos.

Răzvan Lucescu, semnal de alarmă pentru FCSB înainte de noul sezon: "Am avut mulţi jucători tineri şi am dominat"

FCSB a încheiat la egalitate, miercuri, meciul amical disputat în compania echipei greceşti PAOK Salonic, scor 1-1, în al doilea amical disputat în cantonamentul din Ţările de Jos.

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 24, prin Florinel Coman, care a fost lansat de Miculescu.

PAOK a egalat în minutul 71 prin Gordeziani, la o gafă a fundaşului sud-african Siyabonga Ngezana, care a debutat pentru FCSB, după ce l-a înlocuit pe Dawa. 

După meci, Răzvan Lucescu a recunoscut că jocul va fi diferit, mai ales că PAOK abia a început cantonamentul. 

"Mă aşteptam ca FCSB să iasă mai mult la joc, să atace mai mult, dat fiind faptul că noi suntem abia la începutul perioadei de pregătire. Am avut astăzi mulţi jucători tineri şi totuşi am dominat jocul în majoritatea timpului. 

Nu mai urmăresc campionatul românesc fiindcă nu mai am timp suficient, am multă treabă la clubul meu. În perioadele în care sunt în pauză, da, vin acasă şi văd meciurile din România", a spus, potrivit Gazetei Sporturilor, Răzvan Lucescu. 

De asemenea, Răzvan Lucescu a recunoscut că-l va aştepta un nou sezon greu în Grecia, pe care vrea să o facă din nou campioană. 

"E foarte greu să reuşim să mai câştigăm un titlu, situaţia e dificilă, suntem în întârziere cu transferurile, lotul e completat cu fotbalişti lipsiţi de experienţă. 

Am rămas la PAOK chiar dacă nu am câştigat vreun trofeu în sezonul trecut, probabil că oamenii din club au apreciat munca mea, dincolo de rezultatele pe care le vede publicul", a adăugat Răzvan Lucescu. 

Afla mai multe despre: razvan lucescufcsb paokfcsb cantonament olanda 

viewscnt
Articole similare