Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiji a pierdut meciul cu Portugalia, dar s-a calificat în faza următoare. Cum arată tabloul sferturilor de finală la Cupa Mondială din Franţa

Fiji a pierdut meciul cu Portugalia, dar s-a calificat în faza următoare. Cum arată tabloul sferturilor de finală la Cupa Mondială din Franţa

Rugby

Comentarii

Reprezentativa Fiji s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby din Franţa, deşi a fost învinsă de Portugalia cu scorul de 24-23 (3-3), duminică, la Toulouse, în ultimul lor meci din Grupa C.

Pentru portughezi a fost o victorie istorică, prima la o Cupă Mondială, la a doua lor participare, dar Fiji a obţinut punctul bonus defensiv necesar pentru a se clasa înaintea Australiei în grupă.

Fiji a reuşit a treia sa calificare în sferturi, după ediţiile din 1987 şi 2007.

Jucătorii antrenaţi de Simon Raiwalui vor înfrunta Anglia, duminica viitoare, la Marsilia.

Victoria lusitanilor a fost adusă de Rodrigo Marta, care a marcat un eseu pe final (78). Portugalia a mai reuşit două încercări, prin Raffaele Storti (45) şi Francisco Fernandes (51), toate fiind transformate de Samuel Marques (47, 53, 80), care a marcat şi dintr-o lovitură de pedeapsă (38).

Fijienii au marcat eseuri prin Levani Botia (48) şi Mesake Doge (68), ambele transformate de Frank Lomani (49, 69), care a înscris şi din trei lovituri de penalitate (10, 74, 76).

Clasament:

1. Ţara Galilor 19 puncte
2. Fiji 11
3. Australia 11
4. Portugalia 6
5. Georgia 3

Programul sferturilor de finală:

Sâmbătă:

  • Ţara Galilor - Argentina (Marsilia)
  • Irlanda - Noua Zeelanda (Saint-Denis)

Duminică:

  • Anglia - Fiji (Marsilia)
  • Franţa - Africa (Saint-Denis)

Afla mai multe despre: rugby 

viewscnt
Articole similare