Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de sezon în Coreea de Sud! Pe ce loc a încheiat Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu

Final de sezon în Coreea de Sud! Pe ce loc a încheiat Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu

Stranieri

Comentarii

Jeonbuk a pierdut în ultima etapă a campionatului din Coreea de Sud, cu scorul de 1-0, împotriva campioanei Ulsan Hyundai.

Jeonbuk, echipa preluată de tehnicianul român, Dan Petrescu, în luna iunie a acestui an a încheiat play-off-ul campionatului din Coreea de Sud pe locul 4.

Dan Petrescu, obiectiv ratat în Coreea de Sud

Echipa care termină pe locul 4 în campionatul din Coreea de Sud se califică pentru ediţia inaugurală a Ligii Campionilor Asiei 2, a doua competiţie intercluburi a continentului asiatic, din punct de vedere valoric.

Competiţia se va disputa de la începutul stagiunii viitoare, în condiţiile în care Jeonbuk se află momentan în grupele Ligii Campionilor Asiei, în actuala ediţie a turneului.

Jeonbuk este pe locul 2 în grupa F a competiţiei, cu nouă puncte acumulate pe parcursul a cinci etape. În ultima etapă, Jeonbuk o va întalni pe Bangkok United, liderul grupei şi totodată singura echipă din grupă care va merge spre fazele eliminatorii.

În ultima etapă din campionat, Jeonbuk a suferit un eşec pe terenul campioanei Ulsan Hyundai, cu scorul de 1-0.

Singura reuşită a partidei a venit în minutul 32, Seol Young-Woo a marcat din pasa lui Kim Sung-Joon.

O victorie pentru Jeonbuk ar fi însemnat urcarea pe locul trei, ocupat de Gwangju. Locul trei din Coreea de Sud joacă preliminarii pentru Liga Campionilor Asiei.

Jeonbuk a încheiat sezonul cu 57 de puncte, 16 victorii, nouă rezultate de egalitate şi 13 înfrângeri.

Petrescu a fost prezent pe banca celor de la Jeonbuk de 28 de ori, sub îndrumarea lui Dan Petrescu, sud-coreeni au obţinut 13 victorii, cinci egaluri şi nouă înfrângeri în toate competiţiile.

 

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare