Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez s-a enervat când a văzut umilinţa trăită de Real Madrid cu Manchester City! I-a ignorat pe fotbalişti la final şi s-a gândit la primele decizii

Florentino Perez s-a enervat când a văzut umilinţa trăită de Real Madrid cu Manchester City! I-a ignorat pe fotbalişti la final şi s-a gândit la primele decizii
Comentarii

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a asistat împietrit la returul semifinalei Ligii Campionilor, cu Manchester City. "Cetăţenii" s-au calificat în finala cu Inter, iar oficialul clubului spaniol a luat primele decizii, după ce obiectivul a fost ratat.

Primele decizii luate la Real Madrid după coşmarul cu Manchester City din Champions League

Manchester City a învins miercuri, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia spaniolă Real Madrid, în returul semifinalei Ligii Campionilor. Cu 5-1 scor cumulat, City s-a calificat în finala competiţiei, unde va juca împotriva echipei italiene Inter Milano.

Umilinţa oaspeţilor a fost completă în minutul 90+1, când doi dintre jucători proaspăt intraţi pe teren la City au conclucrat pentru a stabili scorul final. Julian Alvarez i-a pasat lui Foden, acesta i-a retrimis în careu şi argentinianul a marcat pentru 4-0.

Realul rămâne doar cu recordul lui Carlo Ancelotti, care a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri în Liga Campionilor – 191. Ancelotti l-a depăşit pe Alex Ferguson, care are 190 de partide.

El Chiringuito susţine că Florentino Perez n-a suportat înfrângerea dureroasă din Anglia. Preşedintele a fost deranjat de prestaţia unor jucători, iar la final nici măcar nu a transmis un mesaj vestiarului. Sursa citată susţine că acesta este un indiciu pentru următoarea perioadă din mercato, care se anunţă a fi tumultoasă. 

Mai multe schimbări sunt pregătite în lotul condus de Carlo Ancelotti, care nu are postul ameninţat, mai ales după e a scris istorie în Champions League în ultimele sezoane. 

Conform ultimelor informaţii, Benzema, Modric şi Kroos vor continua la Real Madrid, dar Florentino Perez ia în calcul transferul lui Jude Bellingham, care ar putea reprezenta prima lovitură la echipa din capitala Spaniei. 

Finala Ligii Campionilor din sezonul 2022-2023 se va disputa la Istanbul, în 10 iunie, şi va opune echipa engleză Manchester City şi echipa italiană Inter Milano.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridmanchester city 

viewscnt
Articole similare