Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş vede o revenire spectaculoasă în naţională pentru EURO 2024! N-a jucat de 7 luni, dar e cotat cu şanse: "Acolo e un loc" | EXCLUSIV

Florin Gardoş vede o revenire spectaculoasă în naţională pentru EURO 2024! N-a jucat de 7 luni, dar e cotat cu şanse: "Acolo e un loc" | EXCLUSIV
Comentarii

Florin Gardoş (35 de ani), fotbalist cu 14 meciuri în echipa naţională a României, consideră că fostul său coleg din apărarea FCSB-ului poate fi surpriza lui Edward Iordănescu pentru EURO 2024.

"Ar fi o greşeală ca Vlad Chiricheş să fie expus în Rapid - FCSB"

Vlad Chiricheş ar putea reveni în mai puţin de o lună pe teren pentru FCSB, în meciurile decisive din play-off pentru titlul Superligii, din etapa a doua. 

Florin Gardoş a analizat derby-ul Rapid - FCSB şi consideră că Vlad Chiricheş nu ar trebui forţat pentru meciul cu giuleştenii, deşi fundaşul central se antrenează cu echipa. 

"Va fi probabil Lixandru, care a mai jucat în poziţia aia sau Ovidiu Popescu. Nu cred că mai e un fundaş central valid. Chiri (n.r. - Vlad Chiricheş), care a revenit, dar ar fi o greşeală să-l expună aşa rapid", a spus Florin Gardoş, înaintea meciului de pe Arena Naţională. 

Florin Gardoş crede că Vlad Chiricheş poate fi în lotul României la EURO 2024

De asemenea, dublul campion al României cu FCSB consideră că retragerea ar fi prematură pentru Vlad Chiricheş, care este în plină luptă pentru al treilea titlu de campion cu actualul lider al Superligii. 

Mai mult, Florin Gardoş consideră că Vlad Chiricheş poate prinde şi "biletele" pentru Germania, întrucât în centrul apărării există o oportunitate. 

"A zis că vrea să se retragă şi eu înţeleg perfect situaţia, am trecut prin momente similiare şi mă bucur că n-a luat decizia asta, pentru că, spre deosebire de mine, el are mai multe lucruri de care să se lege. Eu nu mai aveam de ce mă lega, nici de partea financiara, nici plăcerea de a juca, niciun club serios, nimic. 

Sper că până la finalul campionatului să nu aibă nicio accidentare, pentru că sunt convins că ar prinde lotul pentru EURO. E un loc la fundaşi centrali. Sunt doi fundaşi centrali bătuţi în cuie, la al treilea şi al patrulea pot interveni schimbări", a mai spus Florin Gardoş pentru Orange Sport

Vlad Chiricheş n-a mai jucat la FCSB din august, atunci când s-a accidentat cu UTA. Fostul căpitan al naţionalei a jucat ultima dată sub tricolor în iunie 2022. 

În urmă cu câteva zile, Edi Iordănescu a anunţat lotul României pentru meciurile de pregătire cu Irlanda de Nord şi Columbia, iar fundaşii centrali aleşi au fost: Drăguşin, Burcă, Nedelcearu, Rus, Ghiţă şi Racoviţan. 

Afla mai multe despre: florin gardosvlad chirichesvlad chiriches fcsbflorin gardos echipa nationala 

viewscnt
Articole similare