Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură teribilă! Suspendarea lui Mihai Pintilii a fost mărită, după eliminarea din meciul cu Voluntari

Lovitură teribilă! Suspendarea lui Mihai Pintilii a fost mărită, după eliminarea din meciul cu Voluntari

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o veste rea chiar înainte de derby-ul cu Rapid, de pe Arena Naţională. Mihai Pintilii (39 de ani)

Lovitură dură încasată de Mihai Pintilii şi FCSB. Suspendare mărită

Mihai Pintilii a fost eliminat în partida pe care FCSB a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în cadrul etapei cu numărul 28. Acesta a avut o discuţie mai aprinsă cu ”centralul” Sebastian Colţescu.

Astfel, fostul mijlocaş, care în prezent face parte din staff-ul tehnic al lui Elias Charalambous, a primit şi nota de plată după actul său de indisciplină.

Iniţial, Mihai Pintilii urma să fie sancţionat cu o suspendare de două meciuri şi o amendă sportivă de 320 de lei, dar Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a revenit cu o actualizare.

În cele din urmă, perioada de suspendare a lui Mihai Pintilii a fost mărită de la două etape la o lună, după ce acesta a văzut cartonaşul roşu în meciul cu Voluntari. În acte, acesta este trecut ca delegat, dar se ocupă şi de pregătirea echipei roş-albastre.

Aşadar, Pintilii va lipsi de pe banca FCSB-ului atât la derby-ul cu Rapid, dar şi la primele meciuri din play-off-ul Superligii.

Care a fost decizia rapidă dictată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române cu privire la Mihai Pintilii

”FC Voluntari vs. FC FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeţi) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei”, se arăta în cominucatul emis de LPF.

Noul comunicat al Comisiei de Disciplină

”Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeţi) - Rectificare Hotărâre - În conformitate cu prevederile art. 122 din RD, dispune rectificarea Hotărârii nr.109/CDE/2024 din 01.03.2024 astfel:

În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează delegatul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 320 lei”, a comunicat, din nou, Comisia de Disciplină.

Afla mai multe despre: fcsbmihai pintiliicomisia de disciplinalpf 

viewscnt
Articole similare