Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, reacţie comică după ce a revăzut penalty-ul din FCSB - Sepsi: ”Era euforic”. MM Stoica s-a amuzat | EXCLUSIV

Florinel Coman, reacţie comică după ce a revăzut penalty-ul din FCSB - Sepsi: ”Era euforic”. MM Stoica s-a amuzat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Sepsi, pe Arena Naţională, şi s-a distanţat la şapte puncte de urmăritoarele din clasamentul Superligii. P

 

MM Stoica a ”dat din casă” după ce Florinel Coman a revăzut penalty-ul din FCSB - Sepsi

Meciul dintre FCSB şi Sepsi nu a fost lipsit de faze controversate! Covăsnenii au egalat în minutul 25 în urma unui penalty transformat de Gabriel Debeljuh.

Mai exact, în minutul 24, în urma unui duel cu Gabriel Debeljuh, mijlocaşul de bandă a recuperat mingea, dar a pierdut-o imediat în faţa croatului şi l-a lovit pe aceasta peste picior. ”Centralul” Horaţiu Feşnic nu a ezitat şi a indicat imediat punctul cu var.

Florinel Coman a tras concluziile după meci, iar „Şeptarul” de la FCSB a fost sincer la finalul partidei, spunând că a fost penalty, la faza cu Debeljuh, deşi în teren a încercat să obţină un fault în atac.

La mai bine de o săptâmână distanţă, MM Stoica a povestit cum a reacţionat Florinel Coman după ce a văzut reluarea de la meci.

MM Stoica: ”L-am văzut când a coborât şi a făcut un atac regulamentar (n.r. la naţionala, meciul România - Irlanda de Nord). De asta aceasta! (n.r. râde ironic) Bine că nu a fost penalty şi că a simulat Debeljuh la meciul cu CFR. El a zis fix după meci am întrat şi eu în careu şi am făcut penalty, era euforic. 

Dar după în maşină de la Arena spre Mogoşoaia, imediat după meci i-a dus ofiţerul de presă la reunirea lotului de la naţională, şi Coman se uita, din nou, la meci şi a zis la moment dat: Ştii ceva? Nu a fost penalty! Şi i-am zis bravo Florine ca ai declarat că a fost. Bravo! Super... (n.r. râde)”. 

Silviu Tudor Samuilă: În lumina a ce spui încep sa accept toate declaraţiile ălea când e unul faultat şi zice ca trebuie să vădă reluarea! Am auzit-o des! (n.r. râde)

MM Stoica: Dar e tot mai buna ca aia dacă a dat arbitrul a fost. Păi tu nu ştii dacă te-a faultat?!?”

Afla mai multe despre: florinel comanmm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare