Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Focuri de armă asupra maşinii fotbalistului Deniz Naki. Procurorii au deschis o anchetă pentru tentativă de omor

Focuri de armă asupra maşinii fotbalistului Deniz Naki. Procurorii au deschis o anchetă pentru tentativă de omor
Comentarii

Procurorii germani au deschis o anchetă pentru tentativă de omor, după ce asupra maşinii în care se afla fotbalistul Deniz Naki s-au tras câteva focuri de armă, noaptea trecută, pe o autostradă din Germania.

Potrivit AP, Katja Schlenkermann-Pitts, reprezentantă a procuraturii din Aachen, a declarat că asupra maşinii lui Naki s-au tras focuri de armă pe autostrada A4, în apropiere de oraşul natal al sportivului, Duren. Nimeni nu a fost rănit.

Deniz Naki este legitimat la echipa turcă Amed SK, din Diyarbakir, regiune cu majoritate kurdă.

Jucătorul, care se află în Germania pentru a-şi vizita familia, a declarat pentru Die Welt că probabil a fost ţinta acestui atac din cauza opiniilor sale politice exprimate în Turcia.

“Puteam să mor, gloanţele nu au fost departe. Un glonţ a lovit fereastra maşinii, iar altul a trecut pe lângă unul dintre pneuri. Cred că este o chestiune politică, în Turcia sunt tot timpul o ţintă, din cauza opiniilor mele prokurde”, a spus fotbalistul în vârstă de 28 de ani, conform AFP.

Naki a fost condamnat anul trecut, în Turcia, la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru propagandă Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), grupare considerată teroristă.

Afla mai multe despre: deniz nakifotbal german,  

viewscnt
Articole similare