Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul naţionalei României care a fost lăudat de Aguero şi Gundogan: "Mi-au spus că am făcut o treaba bună. El a venit la mine"

Fotbalistul naţionalei României care a fost lăudat de Aguero şi Gundogan: "Mi-au spus că am făcut o treaba bună. El a venit la mine"
Comentarii

Portarul naţionalei României, Florin Niţă, a vorbit înainte de meciul cu Islanda din preliminariile Cupei Mondiale şi a povestit două momente cu două

Florin Niţă, tricolorul lăudat de Kun Aguero şi Ilkay Gundogan

"Meciul cu Islanda de anul trecut a venit după o perioadă destul de grea, au fost meciurile amânate, a fost o problema cu pandemie. Acum este un atu pentru noi, pentru că suntem mult mai montaţi, suntem mult mai în ritm şi cred că echipa este un atu al nostru", a spus Niţă. 

Fostul portar de la FCSB şi Concordia Chiajna e bucuros că a devenit titularul din poartă: "Mă bucur că am avut această ocazie, mă bucur că am reuşit să ţin cu dinţii de ea şi sper că si de acum înainte".

Niţă şi-a amintit şi de câteva momente speciale din cariera sa. Prima dată, când Kun Aguero l-a consolat după o înfrângere cu Manchester City. Apoi, când Ilkay Gündogan l-a lăudat, în ciuda înfrângerii României cu Germania, 0-1: "Unul dintre ele a fost în meciul jucat împotriva celor de la Manchester City. Atunci, după meci acela, cu toate că am pierdut cu un scor destul de mare, Aguero a venit şi mi-a zis că am făcut o treaba bună şi mi-a spus să stau cu capul sus.

După meciul cu Germania, Gundogan a venit şi mi-a spus că am făcut o treaba bună. Nu m-am simţit atât de împlinit, pentru că după acel meci am plecat în cantonament înfrânţi", a mai spus jucătorul naţionalei. 

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, pe ultima sută de metri! Ultimele informaţii după ce a fost propus la U Craiova şi CFR Cluj

Florin Niţă i-a lăudat pe portarii tineri români: "Sunt experimentaţi, pentru că joacă într-un campionat destul de puternic. La noi în ţară este un campionat bun, cu toate că lumea spune că nu e aşa, dar susţin că e un campionat bun. Îmi doresc să câştigăm, în primul rând, nu contează dacă iau sau nu gol. Îmi dorsc să nu iau gol, ăsta e obiecvtiul meu, dar îmi doresc să ne întoarcem cu o victorie din Islanda", a adăugat tricolorul. 

Florin Niţă va fi titularul naţionalei în meciurile din septembrie, cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Afla mai multe despre: florin nitaromaniaislanda romaniailkay gundogankun aguero 

viewscnt
Articole similare