Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Au fost găsite primele obiecte din avionul lui Sala! Pozele publicate de anchetatori

FOTO | Au fost găsite primele obiecte din avionul lui Sala! Pozele publicate de anchetatorigalerie foto
Comentarii

A trecut mai bine de o săptămână de când avionul în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a dispărut de pe radar, iar acum anchetatorii au găsit primele rămăşiţe ale aeronavei.

Căutătorii susţin că au descoperit două perne care, cred ei, ar aparţine scaunelor aparatului de zbor Piper PA-46 Malibu care a dispărut în data de 21 ianuarie deasupra Canalului Mânecii.

"Luni, 28 ianuarie, am fost anunţaţi că una dintre perne a fost găsită în apropiere de Surainville, Peninsula Cotentin. Cea de-a doua pernă a fost descoperită în aceeaşi zonă, iar investigatorii au ajuns la concluzia că ambele ar putea proveni de la avionul Piper Malibu", au anunţat, miercuri, oficialii Departamentului de Investigare a Accidentelor Aeriene.

La câteva ore de la acest anunţ, anchetatorii au dat publicităţii şi imaginile cu obiectele găsite.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: salaramasiteavion 

viewscnt
Articole similare