Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gafă colosală făcută de PSG! S-au bucurat pe Twitter la golul marcat de Di Maria: ”Aţi uitat? Sunteţi un club din Franţa”

FOTO | Gafă colosală făcută de PSG! S-au bucurat pe Twitter la golul marcat de Di Maria: ”Aţi uitat? Sunteţi un club din Franţa”galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Oamenii care se ocupă de contul de Twitter al lui PSG au făcut o eroare teribilă în timpul meciului Franţa - Argentina. Din dorinţa de a-şi felicita unul dintre fotbalişti, cei de la PSG au uitat că sunt un club din... Franţa :)

Pe contul oficial de Twitter al lui PSG s-a trăit la maximum meciul dintre Franţa şi Argentina. Oamenii au apreciat evoluţia lui Mbappe, dar s-au bucurat şi la golul superb marcat de Di Maria.

Mijlocaşul argentinian aparţine de PSG, iar clubul din Ligue 1 l-a felicitat pentru reuşită. Numai că fanii lui PSG n-au apreciat deloc postarea şi au luat cu asalt contul campioanei din Franţa.

Vă bucuraţi împotriva ţării?”, ”Aţi uitat cumva că sunteţi un club din Franţa?!”, ”Acum se vede clar că voi nu vă simţiţi francezi deloc” sau ”Dovada supremă că n-aveţi ce căuta în Franţa” au fost comentariile fanilor dezamăgiţi de postarea celor de la PSG.

Afla mai multe despre: frantapsgtwitterargentinadi maria 

viewscnt
Articole similare