Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Le pune la dispoziţie cele mai bune condiţii! Cum arată baza de lux în care elevii lui Nicolae Dică se vor pregăti

FOTO | Le pune la dispoziţie cele mai bune condiţii! Cum arată baza de lux în care elevii lui Nicolae Dică se vor pregătigalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB a stabilit cele două cantonamente de iarnă, iar unul dintre ele va fi la Gloria Sports Arena, un superb complex din Belek.

Complexul are 105.000 metri pătraţi şi dispune, printre altele, de două terenuri, unul de antrenament şi unul pentru partidele amicale.

"FC Steaua Bucureşti va participa, la începutul anului 2018, la două turnee de pregătire, în Turcia şi Spania. Primul stagiu se va desfăşura în perioada 8-18 ianuarie, în cadrul Gloria Sports Arena, din Belek, Antalya şi se va încheia cu o partidă amicală, împotriva ucrainenilor de la Olimpik Donetsk. Partida se va disputa pe 18 ianuarie, începand cu ora 15:00, în incinta Gloria Sports Arena.

Cel de-al doilea turneu va avea loc în Spania, începând cu 21 ianuarie, pe Costa del Sol, acolo unde roş-albaştrii s-au pregătit şi în urmă cu câţiva ani. Steliştii vor fi cazaţi în La Cala Resort, din Mijas, localitate aflată în apropierea oraşului Malaga.

Jucătorii lui Nicolae Dică vor reveni din Spania direct la Mediaş, acolo unde este programată, cel mai probabil pe 4 februarie, prima partida oficială din 2018, împotriva celor de la CS Gaz Metan Mediaş. Programul partidelor amicale din Spania va fi anunţat ulterior", se arată în comunicatul FCSB.

Vezi aici galeria FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbliga 1cantonament fcsbsteaua,  

viewscnt
Articole similare