Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Momente de panică pentru loturile României de handbal pe plajă! Autocarul a fost lovit de un TIR: ”Nu e nimeni rănit grav”

FOTO | Momente de panică pentru loturile României de handbal pe plajă! Autocarul a fost lovit de un TIR: ”Nu e nimeni rănit grav”galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Autocarul cu care se întoarceau în ţară loturile de handbal pe plajă ale României (juniori - masculin şi feminin) a fost implicat într-un accident în Muntenegru.

Loturile de juniori ale României se întorceau de la Europeanul de Handbal pe Plajă care a avut loc în Muntenegru. Autocarul delegaţiei tricolore a fost lovit de un TIR, dar nimeni nu a fost rănit grav.

Nu cunosc foarte multe amănunte despre ce s-a întâmplat exact. Am înţeles că e vorba de contuzii uşoare în cazul membrilor delegaţiei noastre, mai mare ar fi fost şocul. Nu e nimeni grav. Nu ştiu dacă un tir sau ce alt vehicul a intrat în autocarul nostru sau ce s-a întâmplat. Cert este că le-am rezolvat cazare la hotel în zonă, undeva spre graniţa cu Serbia dacă am înţeles bine, iar mâine va merge alt autocar după cele două echipe”, a declarat preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, pentru News.ro.

Cele două echipe de juniori ale României au participat, între 28 iunie – iulie, la Campionatul Europen de handbal pe plajă, la Ulcinj (Muntenegru), iar luni se întoarceau în ţară.

Afla mai multe despre: autocarhandbalplaja,  

viewscnt
Articole similare