Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Surpriza lui Ianis Hagi! S-a dus la Paris şi a făcut marea propunere în faţa iubitei sale. Cum arată viitoarea soţie, într-o imagine care a strâns sute de reacţii

FOTO | Surpriza lui Ianis Hagi! S-a dus la Paris şi a făcut marea propunere în faţa iubitei sale. Cum arată viitoarea soţie, într-o imagine care a strâns sute de reacţiigalerie foto

Diverse

Comentarii

Lui Ianis Hagi îi merge bine atât pe teren, cât şi în afara lui. Mijlocaşul lui Rangers şi-a cerut iubita de soţie la Paris, iar o imagine cu momentul a fost publicată de Elena Tănase, viitoarea sa soţie.

Ianis Hagi se căsătoreşte! Cum arată viitoarea soţie, pe care a cerut-o la Paris

Fiul lui Gică Hagi şi-a recăpătat încrederea în fotbal după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon peste un an. Ianis Hagi a revenit pe teren la Rangers la începutul acestui an, iar în iunie a fost la acţiunea naţionalei României pentru meciurile cu Kosovo, 0-0, şi Elveţia, 2-2, din preliminariile EURO 2024. 

La câteva zile după ce a fost titular la Lucerna, Ianis Hagi (24 de ani) i-a făcut o surpriză iubitei sale, Elena Tănase (24 de ani). 

Fotbalistul lui Rangers a plecat în vacanţă la Paris, unde a cerut-o de soţie pe partenera cu care este împreună de câţiva ani. 

Ianis Hagi a ales ca momentul să se petreacă la Turnul Eiffel, într-un moment de bucurie pentru cei doi.

"Tu. Eu. Da", a scris Elena Tănase alături de fotografia publicată, în care Ianis Hagi este în genunchi şi îi oferă inelul. 

Galerie foto cu Ianis Hagi şi iubita sa, Elena Tănase

Iubita lui Ianis Hagi, moment dificil în Scoţia în 2021

Viitoarea soţie a lui Ianis Hagi a trecut prin momente grele în urmă cu doi ani. Ea a fost pusă sub acuzare de poliţişti după ce a provocat un accident cu implicarea a patru maşini, în urma căruia o tânără a ajuns la spital, informa The Scottish Sun.

"În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere", a declara un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.

Galerie foto cu soţia lui Ianis Hagi

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi cerere in casatorieianis hagi se casatoresteiubita ianis hagisotie ianis hagi 

viewscnt
Articole similare