Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fulham - Arsenal | ”Tunarii” au toate atuurile să câştige pe ”Craven Cottage”

Fulham - Arsenal | ”Tunarii” au toate atuurile să câştige pe ”Craven Cottage”

Pariuri sportive

Comentarii

Arsenal nu îşi mai permite încă un pas greşit, după înfrângerea cu West Ham (0-2). Meciul cu Fulham are o miză uriaşă pentru jucătorii lui Arteta. Trei puncte le-ar asigura locul 1 în Premier League la final de an.

Fulham - Arsenal, duminică, ora 16:00, Orange Sport 1

Pe ”Craven Cottage”, Arsenal s-a simţit ca acasă în ultimul deceniu. ”Tunarii” au câştigat de fiecare dată. Ultimele trei deplasări ale lui Arsenal pe terenul lui Fulham au fost adevărate demonstraţii de forţă (3-0 în 2023, 3-0 în 2020, 5-1 în 2018). Echipa lui Marco Silva are mari probleme la final de an. A pierdut clar ultimele trei meciuri (0-3 cu Bournemouth, 0-2 cu Burnley şi 0-3 cu Newcastle) şi se apropie de zona retrogradabilă.

Chiar dacă nici Arsenal nu este în vârf de formă (o victorie în ultimele patru etape), diferenţa de valoare este uriaşă. Din calculele specialiştilor, lotul ”tunarilor” are o cotă de piaţă cu aproape un miliard de lire sterline mai mare decât cea a lui Fulham.

Faţă de meciul cu West Ham, Arteta are de gând să facă o schimbare în atac. Revine Havertz, suspendat etapa trecută pentru cartonaşe galbene, în locul brazilianului Martinelli. Celor de la Fulham le lipseşte veteranul Willian, accidentat, unul dintre jucătorii favoriţi ai managerului Marco Silva.

Cu o victorie, Arsenal ar încheia anul pe primul loc, cu un punct peste Liverpool, dar şi cu un meci în plus. La Betano, cota pentru victoria jucătorilor lui Arteta este 1.57. Dacă ne gândim că ultimele dueluri Fulham - Arsenal au fost spectaculoase şi cu multe goluri, ar merita încercată şi cota 2.27 pentru 2 & Peste 2.5 goluri.

Un pont la ”Speciale”

Norvegianul Odegaard a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Arsenal în această iarnă. A marcat contra lui Wolves (2-1) şi a pasat decisiv la golul de 4-3 de la Luton şi la reuşita lui Gabriel din remiza cu Liverpool (1-1).

Odegaard este, cu siguranţă, jucătorul de la Arsenal care poate desface cel mai uşor apărarea supraaglomerată a lui Fulham cu pasele sale de geniu. La Betano, cota pentru un ”assist” al starului norvegian este 4.00

Echipe probabile:

Fulham: Leno; Tete, Adarabioyo, Bassey, Robinson; Palhinha, Reed; Decordova-Reid, Pereira, Iwobi; Jimenez

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Trossard

Afla mai multe despre: arsenalfulhamponturi 

viewscnt
Articole similare