Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu nu exclude o revenire în Liga I! ”Dacă şi salariul îmi rămâne acelaşi!” + De ce vrea să plece din Rusia

Gabi Iancu nu exclude o revenire în Liga I! ”Dacă şi salariul îmi rămâne acelaşi!” + De ce vrea să plece din Rusia
Comentarii

Gabriel Iancu a plecat de la Viitorul şi s-a transferat la o echipă din campionatul rusesc, Akhmat Grozny.

Gabi Iancu nu exclude o revenire în Liga I! ”Dacă şi salariul îmi rămâne acelaşi!” + De ce vrea să plece din Rusia 

Atacantul român nu este om de bază la Grozny, unde a jucat doar 14 meciuri, tocmai din acest motiv forţează o plecare din Rusia.

De asemenea, Iancu a recunoscut că nu împărtăşeşte aceleaşi idei cu antrenorul Andrey Talalaev. 

”Da, am purtat mai multe discuţii cu antrenorul şi oamenii din club şi am încercat să găsim împreună o soluţie. Nu ne-am certat, nici pe departe, doar că antrenorul are nevoie de un mijlocaş central şi consideră că eu aş putea juca acolo. De aceea am şi fost folosit destul de puţin în ultima perioadă. Pentru că nu mă pot adapta să joc mijlocaş central, sincer.

Am fost eu vârf, al doilea vârf, număr 10, extremă dreapta şi stânga, nu e problemă! Tot ce ţine de zona ofensivă îmi e uşor să fac. Şi sunt şi eficient. Uneori oportunist, marchez. Însă la mijocul terenului chiar nu am cum, să încep la 27 de ani…”, a declarat Gabi Iancu pentru playsport.ro.

”Cea mai bună soluţie, în mod clar, ar fi un împrumut până la vară. În speranţa că eu pot în perioada asta să joc meci de meci iar echipa să se echilibreze pe posturi şi din vară să intru în ritm pe posturile mele, ca să zic aşa. Există şi varianta unui transfer definitiv, dar vedem zilele acestea. 

Eu nu sunt împotriva vreunei variante, pentru că mă interesează să joc. Nu exclud o echipă din play-off-ul Ligii 1, dacă şi salariul îmi rămâne acelaşi, plătit parţial sau în totalitate de Akhmat. Îţi spun foarte sincer, fix acum mă simt cel mai puternic din toate punctele de vedere şi simt că e momentul că pot să demonstrez multe. Să arăt cum gândesc fotbalul acum şi să ofer tot ce am mai bun.

Sunt gata mental, sunt bine din punct de vedere fizic… Uite, în 2020 am jucat la naţională, am debutat. Dar dacă nu am mai fost titular la club, am lipsit după aceea. Acum e momentul să revin, sunt sigur de asta, e o campanie nouă, mai trebuie doar să găsesc opţiunea cea mai potrivită la club”, a conchis fotbalistul. 

Clubul la care s-a transferat Iancu, are în palmares doar 3 trofee, două titluri de campioni din ligile inferioare şi o Cupă a Rusiei în sezonul 2003/2004.

Pentru Viitorul, Iancu a a marcat 40 de goluri şi a oferit 14 pase de gol, în cele 100 de partide. Atacantul în vârstă de 26 de ani a câştigat alături de Viitorul două trofee, Super Cupa României şi titlul în Liga 1.

  • 700.000 de euro este cota lui Iancu potrivit celor de la Transfermarkt.com

Akhmaty Grozny este pe locul 7, cu 27 de puncte, la patru puncte de podium. 

Afla mai multe despre: gabi iancuviitorulakhmat grozny 

viewscnt
Articole similare