Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray, anunţată de Gigi Becali cât costă Olimpiu Moruţan! Prima reacţie după ce turcii au anunţat transferul: "Sub preţul ăsta nu îl dau"

Galatasaray, anunţată de Gigi Becali cât costă Olimpiu Moruţan! Prima reacţie după ce turcii au anunţat transferul: "Sub preţul ăsta nu îl dau"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o primă reacţie după ce presa din Turcia a anunţat că antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, şi-a dat acordul pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, în vară.

Prima reacţie a lui Gigi Becali în privinţa transferului lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

După ce a dat lovitura cu Dennis Man la Parma, Gigi Becali are de gând să-l transfere în străinătate pe Olimpiu Moruţan pe o sumă mai mare. Finanţatorul FCSB încasează aproximativ 13 milioane de euro de la Parma, dar pregăteşte următoarea mutare. 

Recent, presa din Turcia a susţinut că transferul lui Moruţan la Galatasaray s-ar putea realiza în vară. Departamentul de scouting al clubului turc a făcut un raport favorabil fotbalistului de la FCSB. 

Totuşi, Galatasaray va fi nevoită să scoată o sumă importantă pentru mijlocaş. Gigi Becali ţine la preţ şi a anunţat că vrea 15 milioane de euro. 

„Nu scad niciun preţ, iar cine îl vrea pe Moruţan trebuie să stea cu mine de vorba de la 15 milioane de euro. Sub preţul ăsta nu îl dau nimănui. Galata nu mi-a făcut nicio o ofertă concretă. Aşa că au întrebat pe la Giovanni sau pe la unul şi altul este altă problemă. Însă turcii nu mi-au trimis vreo ofertă aşa cum a facut Parma pentru Dennis Man.

Oricum, Morutan trebuie să mai aibă răbdare. Eu vreau să câştigăm campionatul cu el în echipă. Mulţi oameni îmi spun să îi dau numarul 10, dar o să vină şi timpul ăsta. Încă este Tănase la echipă. Acum nu o să joace că am înţeles că este accidentat”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Olimpiu Moruţan s-a transferat la FCSB în 2018, în schimbul sumei de 700.000 de euro. Totuşi, Gigi Becali a reuşit să mai cumpere din procentele pe care Valeriu Iftime le avea asupra actualului fotbalist de la FCSB. 
 
  • 84 de meciuri, 9 goluri şi 25 de pase decisive sunt cifrele lui Olimpiu Moruţan la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbolimpiu morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare