Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Coman mai are de aşteptat. Fatih Terim, acord de transfer pentru o altă vedetă de la FCSB. Gigi Becali îl trimite la Galatasaray

BREAKING NEWS Coman mai are de aşteptat. Fatih Terim, acord de transfer pentru o altă vedetă de la FCSB. Gigi Becali îl trimite la Galatasaray

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie şi pare că a găsit reţeta succesului la FCSB. Joi, presa din Turcia a anunţat că antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, a primit informaţii care l-au mulţumit despre Olimpiu Moruţan, iar antrenorul turc şi-ar fi dat acordul pentru transferul românului. De altfel, mijlocaşul de la FCSB se afla în vizorul clubului de tradiţie din Turcia.

Dennis Man a fost cel mai scump transfer din Liga 1 în străinătate. Gigi Becali l-a vândut într-o afacere care se poate ridica la 13 milioane de euro, iar finanţatorul de la FCSB ar putea continua cu transferurile, aşa cum îşi doreşte. Următorul fotbalist care ar putea pleca e Olimpiu Moruţan. 

Fatih Terim şi-a dat acordul pentru transferul vedetei de la FCSB

Strategia lui Gigi Becali la FCSB dă roade. Omul de afaceri i-a adus pe unii dintre cei mai buni fotbalişti români din ţară, în urmă cu câţiva ani, iar acum alege dintre ofertele care vin. Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Olimpiu Moruţan, în această iarnă, dar ar putea să o accepte pe următoarea, care va veni, probabil, din partea lui Galatasaray. 

Joi, presa din Turcia a anunţat că departamentul de scouting al lui Galatasaray, care e condus de Mostafa Mohamed, a întocmit un raport despre Olimpiu Moruţan, fotbalistul de la FCSB care e monitorizat de un an şi jumătate de clubul turc. 

Scouterii au trimis raportul final către antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, iar datele acestora l-au convins pe marele antrenor turc să-şi dea acordul pentru începerea negocierilor pentru transferul fotbalistului lui Gigi Becali, a notat Takvim.com.tr.

Sursa citată mai anunţă că Olimpiu Moruţan e văzut drept urmaşul lui Gică Hagi, datorită rolului pe care-l are pe teren, dar şi a eficienţei cu piciorul stâng. 

  • Pe postul de mijlocaş ofensiv, Galatasaray îi are în lot pe Emre Akbaba şi Younès Belhanda.

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, pe placul lui Gigi Becali

Din informaţiile jurnaliştilor turci, transferul lui Olimpiu Moruţan sub comanda lui Fatih Terim la Galatasaray ar urma să se realizeze în vară. Totuşi, negocierile vor începe în curând, întrucât turcii nu doresc să-l scape pe fotbalistul de la FCSB. 

Calculele făcute de turci ar fi şi pe placul lui Gigi Becali, care doreşte să aibă lotul intact până la finalul sezonului, pentru a se lupta cu şanse reale la câştigarea titlului Ligii 1 cu CFR Cluj şi U Craiova. 

În vară, Galatasaray plănuieşte să se întărească, întrucât îi va expira interdicţia la transferuri căpătată de pe urma încălcării Fair Play-ului financiar. 

  • Galtasaray e lider în Turcia, cu 51 de puncte, la egalitate cu rivalele Besiktas şi Fenerbahce. 

Olimpiu Moruţan s-a transferat la FCSB în 2018, în schimbul sumei de 700.000 de euro. Totuşi, Gigi Becali a reuşit să mai cumpere din procentele pe care Valeriu Iftime le avea asupra actualului fotbalist de la FCSB. 

  • 84 de meciuri, 9 goluri şi 25 de pase decisive sunt cifrele lui Olimpiu Moruţan la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifatih terimolimpiu morutangalatasarayolimpiu morutan galatasaray 

viewscnt
Articole similare