Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | A început demolarea stadionului din Sibiu. Ardelenii îşi fac o arenă de 17 milioane de euro

GALERIE FOTO | A început demolarea stadionului din Sibiu. Ardelenii îşi fac o arenă de 17 milioane de eurogalerie foto

Superliga

Comentarii

Arena pe care a jucat Inter Sibiu, iar apoi a mai fost folosită de Voinţa Sibiu şi de Hermannstadt a intrat sub cupele excavatoarelor, care au început să „muşte” din betonul stadionului, a anunţat tribuna.ro.

Noul stadion care se va ridica la Sibiu va avea 19.000 de locuri şi va costa 17 milioane de euro. Noul stadion va fi integral acoperit şi vor exista 240 de locuri de parcare. 

Mult-aşteptatele lucrări de demolare a peluzelor (cea dinspre vechea tabelă electronică doar parţial) şi tribunei a doua a arenei din Parcul Sub Arini au început de câteva zile. În prima fază se acţionează în zola peluzei dinspre Hotelul Parc. Conform sursei citate, conform estimărilor, etapa de demolare a celor două peluze şi a tribunei a doua va dura mai bine de 4-5 săptămâni. În paralel vor continua lucrările de reabilitare a tribunei întâi şi vor fi montate scaunele noi.

"Din stadionul vechi rămâne mai nimic. Va rămâne doar actuala parte din faţă, care se va acoperi în cadrul noului proiect", a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sibiustadiondemolarehermannstadt 

viewscnt
Articole similare