Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Găman, crucial în UTA - FCSB! L-a eliminat pe Pantea şi nu a vrut să audă de penalty-ul cerut de Coman. Ce arată reluările | VIDEO

Găman, crucial în UTA - FCSB! L-a eliminat pe Pantea şi nu a vrut să audă de penalty-ul cerut de Coman. Ce arată reluările  | VIDEO

FCSB

Comentarii

Centralul George Găman a fost în centrul atenţiei în prima repriză a meciului UTA - FCSB. El a luat mai multe decizii importante, printre care un penalty acordat pentru gazde, unul refuzat pentru oaspeţi şi eliminarea lui Alexandru Pantea.

Florinel Coman a cerut penalty pentru FCSB, dar George Găman a fost de neclintit

UTA Arad primeşte vizita formaţiei FCSB, luni, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Primele 45 de minute au fost de foc pentru centralul George Găman, care la acest meci a fost ajutat tuşierii Adrian Popescu şi Raul Ghiciulescu, în timp ce în camera VAR s-au aflat Kovacs Szabolcs şi  Viorel Flueran. 

De altfel, la 1-0 pentru FCSB în prima repriză, Găman a fost chemat la VAR şi a dictat penalty pentru UTA, după un şut al lui Stahl în Pantea. Iniţial, centralul n-a dictat lovitură de pedeapsă, dar s-a răzgândit. Arbitrul a considerat că fundaşul dreapta al FCSB, Alexandru Pantea, a comis henţ, i-a acordat galben, iar Fabry a egalat de la 11 metri. 

După jumătate de oră de joc, Florinel Coman a cerut penalty pentru FCSB. Atacantul lateral a trimis mingea spre mijlocul careului, iar balonul a fost deviat de un adversar. Imediat, "Mbappe" a cerut lovitură de pedeapsă, dar George Găman a fost de neclintit şi nici nu i s-a transmis din camera VAR să vină să revadă faza. 

FCSB a rămas în 10 oameni cu UTA, în prelungirile primei reprize

Faza penalty-ului primit de UTA "l-a bântuit" pe Alexandru Pantea în prelungirile primei reprize. În minutul 45+4. George Găman s-a văzut nevoit să-i acorde al doilea galben tot pentru un henţ. 

În urma unui duel aerian cu un adversar, apărătorul lateral a pus mâna deliberat pe minge, iar centralul a luat decizia de a-i acorda al doilea cartonaş galben, fără ca VAR să poată interveni, întrucât nu s-a pus problema unei eliminări directe, cu cartonaş roşu. 

Afla mai multe despre: uta fcsbgeorge gamangeorge gaman uta fcsbpenalty uta fcsbeliminare pantea uta fcsb 

viewscnt
Articole similare